1. Post-it® Brand – Produkter, idéer, Programmer
 2. Idéer
 3. 5 great Post-it® Note icebreakers
5 gode samtalestartere med Post-it® notatark

5 gode samtalestartere med Post-it® notatark

Sosialisering kan være litt kleint, uansett hvor godt det er ment. Men uansett om du er på et salgsmøte eller en fest i blokka der du bor, er det fint å vite hvem du snakker med. Bruk én eller en blanding av disse fem lekene til å starte en samtale og bli litt bedre kjent med hverandre.


 • To sannheter og én løgn

  Hver person på møtet får 3 Post-it® notatark. Han eller hun skriver en sannhet på to av dem og en løgn på den tredje. Del alle opp i grupper for å prøve og gjette hvilken lapp som inneholder løgnen.

   

   

 • Gjett hvor jeg er fra

  Før møtet ber du alle om å skrive hvor de er fra i en e-post til deg. Deretter tar du fram et verdenskart (hvis det er nok deltakere fra andre kontinent) eller et kart over Europa. Bruk Post-it® Index-piler til å identifisere hvor folk kommer fra. Prøv deretter å gjette hvem som er fra hvilken by eller hvilket land.

  Bruk Post-it® Index-piler til å identifisere hvor folk kommer fra på et kart.

 • Hvor-vi-er-fra-kart

  Be hver deltaker om å skrive navnet sitt på en Post-it® Index-pil. Ta så fram et europakart eller verdenskart. Be alle om å komme bort til kartet etter tur og fortelle sine medarbeidere/møtedeltakere om hvor de kommer fra, som en måte å introdusere seg selv på, og sett så pilen på byen eller landet der de ble født.

 • Tegn din egen ‘selfie’

  Hensikten med denne bli-kjent-leken er todelt: Få folk til å avsløre noe om seg selv som du kanskje aldri ellers ville fått vite, og for å beundre deres artistiske evner, eller mangelen på dem.

  Hver deltaker får et Post-it® Stort notatark der de skal tegne seg selv der de gjør noe som de liker utenfor arbeidstiden. På slutten av den avsatte tiden, samler dere alle portrettene, plassere dem rundt i rommet og ber alle om å prøve og gjette hvilket portrett som tilhører hvem.

 • Hvem er jeg

  Hvert gruppemedlem velger en berømt, velkjent person og skriver navnet på et Post-it® notatark. Navnet skal holdes hemmelig. Hver person tar deretter Post-it® notatarket sitt og fester det på ryggen til en annen person.

  Etter tur, skal alle som har et Post-it® notatark stille gruppe spørsmål for å finne ut hvem de er. Det skal kun stilles ja/nei-spørsmål. Eksempel:

  Er jeg hankjønn?
  Lever jeg fortsatt?
  Er jeg en politiker?

 • Deltakerne kan fortsette å stille spørsmål til de får svaret «nei», eller til de gjetter feil. Vinneren er den personen som har gjettet navnet sitt uten å få noen nei-svar eller gjettet feil.ØNSKER DU FLERE TIPS & IDEER?

Hold meg oppdatert på tilbud og mer fra Post-it® Brand!


Følg Post-it® Brand:
3M, Post-it® og fargen Canary Yellow™ er varemerker for 3M.
Bytt lokalisering
Norge - norsk