1. Post-it® Brand – Produkter, idéer, Programmer
 2. Idéer
 3. Help kids achieve with lunchbox notes
Hjelp barna å prestere med lapper i matboksen

Hjelp barna til å prestere med lapper i matboksen

Inspirer barna og hold dem motiverte resten av dagen, på bare fem minutter. • Noen ganger kan en enkel, håndskrevet beskjed utgjøre hele forskjellen. Det er det som inspirerte Luke Pieczynski til å begynne å skrive Post-it®-lapper hver dag og legge dem i datterens matboks. Nesten 700 lapper senere har han lært mye om å være kreativ, og hvor stor forskjell fem minutter om dagen kan gjøre. Les hans historie for inspirasjon om å glede dine egne barn i hverdagen!

 • Hvorfor lapper i matboksen?

  Det hele startet med at Luke skrev beskjeder til kjæresten (nå konen) da de var i et avstandsforhold. Da hun skulle dra, skrev han én spesiell lapp til henne og la den et sted slik at hun fant den senere, i vesken, kofferten eller i bilen. På den måten glemte hun aldri hvor mye han elsket og savnet henne. Det var da Luke forstod nøyaktig hvor viktig det er å ta seg tid til å skrive en beskjed for hånd.

  Paret giftet seg og fikk sin første datter. Hun vokste opp til å bli en kommende kunstner, men hadde det vanskelig på skolen. For å holde humøret hennes oppe og hjelpe henne med utnytte sin kreative sjel begynte Luke å tegne og skrive Post-it®-lapper og legge dem i matboksen hennes hver dag. Hun likte dem så mye at de begynte å ta vare på Post-it®-lappene i et glass, noe som inspirerte Luke til å starte en blogg om dem. Nå har det gått to år, og han holder fortsatt på, men nå tegner han Post-it®-lapper til to døtre i stedet for én!

  Luke liker å tegne karakterer og komme på nye idéer slik at døtrene ser frem til å åpne matboksene sine som kan motivere dem resten av dagen. Men hva er det beste med å tegne matbokslapper hver dag? Når datteren tegner tilbake og gir den til ham på slutten av dagen.

  Luke Pieczynski – lunch notatskisse

 • Lag dine egne matbokslapper med Post-it® Notes

  Det viktigste Luke lærte, som han ønsker å dele med andre, er at det tar bare fem minutter å gjøre en stor forskjell i barnas hverdag. Det spiller ingen rolle om du ikke kan tegne sier han, bare gjør det du tror barnet ditt trenger for å få påfyll av energi.

  Skaff deg en notatblokk med Post-it® Super Sticky Notes 76 x 76 mm i en farge som du og barna liker, og bli kreativ!
   

  • Prøv å skrive noe enkelt, som 'Jeg er glad i deg!', og legg til et smilefjes eller et blidt klistremerkeansikt.
  • Følg med på leksene og prøvene til barna, og skriv ned noen oppmuntrende ord hvis de har noe viktig den dagen.
  • Skriv en beskjed om en spesiell skoletime, som kunst eller musikk, som gjør at barnet vil glede seg til den aktiviteten.
  • Hvis alt annet mislykkes, kan du nevne en kommende ferie eller bursdag.
  • Det er fredag, alle liker å bli påminnet om at helgen er her!

  Siden Post-it® Super Sticky Notes fester seg igjen og igjen, kan barna ta med seg lappene hjem og feste dem på kjøleskapet på slutten av dagen for å lage et kunstverk som stadig utvikler seg.

  Som Luke sier: "Bruk de fem minuttene. Det kan være 'Jeg er glad i deg', og det kan være én gang i uken, og du har tatt deg tid til å virkelig gjøre et inntrykk på dem. Det er alt som skal til, og det er så enkelt å gjøre."

  Kraften i en håndskrevet beskjed er kraften som trengs for å endre barnets liv til det bedre.

   


 • Luke Pieczynski

  Luke Pieczynski er en kjærlig ektemann, far til tre og bor i Pittsburgh i Pennsylvania. Han prøver å inspirere barna sine hver dag med en spesiell lunsjbeskjed som inneholder en viktig melding. Lukes innsats kan ses verden rundt. Den har hjulpet foreldre med å bringe kreativitet inn i barns liv ved å fokusere på kjærlighetens og positivitetens kraft. Se arbeidet hans på www.lunchnotesketch.com.ØNSKER DU FLERE TIPS & IDEER?

Hold meg oppdatert på tilbud og mer fra Post-it® Brand!


Følg Post-it® Brand:
3M, Post-it® og fargen Canary Yellow™ er varemerker for 3M.
Bytt lokalisering
Norge - norsk