Nedtellingskalenderen for vaner og uvaner

Nedtellingskalenderen for vaner og uvaner med Post-it® Brand

Hjelp noen du er glad i med å nå et mål


 • De sier det tar 21 dager å starte eller kvitte seg med en vane.

  Det høres ikke så mye ut, men det kan kreve stor innsats og viljestyrke å jobbe med noe så lenge – og en liten oppmuntring hver dag kan virkelig hjelpe på. Å lage en rask nedtellingskalender med Post-it® Notatark er en måte å gi en venn eller et familiemedlem din støtte på. Alt som trengs er litt tid og noen Post-it® Notatark.

  De sier det tar 21 dager å starte eller kvitte seg med en vane

 • Du trenger 21 Post-it® Super Sticky Notatark i størrelsen 76 mm x 76 mm and 21 Post-it® Super Sticky notatark in størrelsen 38 mm x 51 mm – en av hver for hver dag. På de mindre notatarkene skriver du et sitat, lager en tegning eller du kan skrive en oppmuntring. Deretter skriver du nummeret på dagen på det større notatarket og fester det på toppen av det lille notatarket som en forside.

  Lag en rask nedtellingskalender med Post-it® Notatark

 • For best feste på vegge, henger du den på en glatt, ren overflate og plasserer limstripene horisontalt. Rengjørings- og vaskemidler kan ha påvirkning på klebeevnen.

 • Det er to måter å sette kalenderen sammen på: du kan henge alle 21 dagene på et stykke papp eller en plakat, hvis du har plass til den. Da kan den personen du lager kalenderen til se tilbake på hvert oppmuntrende notatark etterhvert som de teller ned til dag 1.

 • Hvis du ikke har så mye plass, eller vil gjøre kalenderen din bærbar, lar du bare notatarkene henge sammen i sin opprinnelige blokk og setter sitatene eller tegningene dine i rekkefølge, slik at de teller ned fra dag 21.

  Lag en bærbar kalender

   

  La notatarkene henge sammen i sin opprinnelige blokk og sett sitatene eller tegningene dine i rekkefølge, slik at de teller ned fra dag 21

 • Hvis det er mulig, får du andre til å hjelpe deg – barn, venner, kolleger, utvidet familie – jo flere mennesker oppmuntringene kommer fra, jo bedre. Når du er ferdig, overrasker du den du er glad i med kalenderen. Din støtte kan utgjøre hele forskjellen.ØNSKER DU FLERE TIPS & IDEER?

Hold meg oppdatert på tilbud og mer fra Post-it® Brand!


Følg Post-it® Brand:
3M, Post-it® og fargen Canary Yellow™ er varemerker for 3M.
Bytt lokalisering
Norge - norsk