1. Post-it® Brand – Produkter, idéer, Programmer
 2. Idéer
 3. A graphic designer believes in starting small
En grafisk designer har troen på å starte i det små

En grafisk designer har troen på å starte i det små

Møt Sam Potts: Inspirerende grafisk designer og tilhenger av Post-it® Notatblokker.


 • Sam Potts har bidratt med å designe plattformer for New York Times' kryssord-app, opprettet blogger og nettsteder for kjente forfattere og har en ganske imponerende mengde følgere på Twitter. Men på slutten av dagen tenker han mye på papir. Mer spesifikt, 76 mm x 76 mm Canary Yellow™ Post-it® Notatblokker.

 • Før han begynte for seg selv, jobbet han for et høytstående design-firma hvor han ble kjent for sin Post-it® notatark-kompetanse. «Jeg pleide å skrible ned ting på Post-it® Notatblokker under konferansesamtaler – tilfeldige ord, dumme ting. Når jeg sluttet i jobben, gav de meg en innrammet samling av Post-it® lapper, som jeg hadde skriblet på, som avskjedsgave. Folk skrev hilsener på dem. Det var veldig hyggelig.»

 • Sam beundrer den vandrende naturen til Post-it® lapper og tror at hvis idéene som blir skrevet på dem er gode, vil de ikke bli liggende veldig lenge.


 • «Hele poenget med Post-it® lapper, i hvert fall i design-verden, er å holde dem i bevegelse. Å gruppere dem og skille dem fra hverandre, for å se hvor de ender opp.»


  Som selverklært besatt av kontorrekvisita, har Sam helt klart sine favorittfarger. «Jeg liker godt de hvite Post-it® Notatblokkene, men de er svært vanskelige å finne. Jeg liker også den som er … jeg tror det er gresskar-farget, en slags mørk oransje og de mørkelilla. Men min favoritt er den som er i en mørk-blek farge; den har 5 til 10 % grått i seg – spesielt når man bruker en svart Sharpie-penn sammen med den.»

 • I tillegg til sine nåværende oppgaver hos New York Times, designer også Sam en ordbok med fiktive litterære biografier. «Det er dette som er grunntanken i alle fall», sier han.

 • Men, som med Post-it® Notatblokkene sine, er Sam aldri lenge på ett sted – lærer alltid, absorberer alltid. Nå lærer han seg å bygge sykkelrammer. «Jeg vet ikke hva jeg skal med det. Foreløpig er det bare en idé. Du vet aldri hva det fører til.»

 • Du kan se mer av Sams arbeid, inkludert hans AIGA-plakat (som ikke overraskende viser et Post-it® notatark), hans «Tweets på papir» og et diagram han laget med de mer enn 200 karakterene i romanen «Infinite Jest» på nettsiden hans: sampottsinc.comØNSKER DU FLERE TIPS & IDEER?

Hold meg oppdatert på tilbud og mer fra Post-it® Brand!


Følg Post-it® Brand:
3M, Post-it® og fargen Canary Yellow™ er varemerker for 3M.
Bytt lokalisering
Norge - norsk