1. Post-it® Brand – Produkter, idéer, Programmer
 2. Idéer
 3. 4 tips fra Post-it® teamet som kan hjelpe til å fremme samarbeid i enhver organisasjon
Post-it® Brand samarbeid med de riktige redskapene på de riktige stedene

Samarbeid med de riktige redskapene på de riktige plassene

Nyttige tips fra samarbeids- og produktivitetseksperten Mike Vardy kan hjelpe alle organisasjoner med å strømlinjeforme samarbeid, og sikre at de riktige redskapene er der de trengs. • Mike Vardy er ekspert på samarbeid, produktivitet og organisering. Mike er kjent som «produktivisten», og han er TEDx-keynote speaker, har utgitt bøker og er podcast-vert. Post-it® Brand inngikk en samarbeidsavtale med Mike for å se på de endrende kontorplassene i åpne landskap hos Stitch Fix i San Francisco. Der jobbet han sammen med det administrative teamet for å skape mer tilgang til de rette redskapene for å gi bedre samarbeid mellom de ansatte.

  Selv om tipsene Mike ga til Stitch Fix var spesielt tilpasset utfordringene deres, kan prinsippene tilpasses til de fleste situasjoner. Her snakker Mike om de beste tipsene for samarbeid og de beste redskapene for å hjelpe alle organisasjoner å sette tipsene ut i praksis.

  Collaborate with the right tools - post it - dry erase surface

 • Gjøre samarbeid til arbeidsplassens hovedfokus

  Mike tror at for å oppmuntre til samarbeid, må de rette redskapene være tilgjengelige. «Det viktigste som Post-it® Super Sticky Whiteboard produktene bidro med, var muligheten for Stitch Fix til å forbedre samarbeidet på steder som ikke tidligere var egnet til samarbeid,» sier han. «Ved å vise hvordan dette kunne fungere på en større og mer åpen plass bidro det til at man ble komfortabel med å bruke Post-it® Super Sticky Whiteboard Film både på bord og vegger. Dette skapte virkelig sentrale samarbeidsområder som ikke eksisterte tidligere. Slik jeg ser det, er kvalitetsstempelet til Post-it® produktene det at de er allsidige og fleksible, noe som Whiteboard produktene synliggjør til fingerspissene.

  Collaboration with the right tools - eliminating friction

 • Setter ideene på plass og man eliminerer støy og friksjoner

  Når Post-it® Møteromsblokker alltid er tilgjengelige og klare til bruk, er det mulig å skape bærbare tankekart i samarbeidsmiljøer,» forklarer Mike. «Med denne kan teamene forandre alle plasser til samarbeidsområder. Møteromsblokkene er velegnet for åpne landskap, ettersom de skaper en vertikal visningsflate selv om det ikke er en vegg i nærheten. Kreativitet og idémyldring flyter mye friere når det er mindre motstand, og når Post-it® produktene er tilgjengelige, forsvinner motstanden.

  collaborate with the right tools - freedome

 • Frihet ved begrensing

  Jeg er veldig opptatt av å organisere tanker og ideer, noe jeg har tatt i bruk i mine månedlige målsettinger og prosjekter,» forteller Mike. «Når målene er tydelige, synlige og kan skrives på Post-it® Møteromsblokker eller Post-it® Super Sticky Store Notatblokker, kan teamene holdes fokuserte innenfor grensene av produktene. Og disse grensene har vist seg å være gunstige for kreativiteten. Teamene kan bruke Post-it® Super Sticky Store Notatblokker i forbindelse med målsettinger og prosjekter ved å nedtegne dem for 10–12 måneder av året, når de trenger å være i fokus, og deretter flytte dem rundt ved behov (tenk på indekskort som brukes på en storyboard). Når kvaliteten på veggens overflate er god, vil Post-it® Møteromsprodukter være enestående redskaper for å hjelpe teamene med å fokusere på de viktigste prioriteringene fram til de er fullført.ØNSKER DU FLERE TIPS & IDEER?

 

Hold meg oppdatert på tilbud og mer fra Post-it® Brand!


Følg Post-it® Brand:
3M, Post-it® og fargen Canary Yellow™ er varemerker for 3M.
Bytt lokalisering
Norge - norsk