Med Post-it® på telefonen, kan du sette Post-its på veggen på appen og dele med de andre på teamet slik at dere kan holde dere organisert på Post-it® App

5 måter å øke produktiviteten til teamet på, mens du jobber hjemmefra.

Det å jobbe hjemmefra adskilt fra kollegaene er en utfordring for mange. Det kan hende det ikke lenger lønner seg å bruke tidligere metoder for å sette mål og samarbeide med team-medlemmer. Her er 5 måter Post-it® App kan hjelpe deg med å holde styr på, og ha kontakt med kollegene dine uansett hvor du jobber fra.


Jobb hjemmefra enda smartere, ikke hardere, med Post-it® App og disse 5 tipsene

 • 1. Oppnå suksess for deg og ditt team

  For å oppnå langsiktige mål, må du først nå de mindre stegene på veien. Siden vi som mennesker har 42 % større sjanse for å oppnå et mål når vi har skrevet det ned*, bør du starte ved å notere ned hvert av de månedlige målene på egen Post-it® Super Sticky Note, 76 mm x 76 mm , og plassere på en vegg nær arbeidsområdet ditt. Skriv ned mindre mål hver uke som kan hjelpe deg nå det månedlige målet. Etter at disse oppgavene er fullført, kan du ta bilde av dem i Post-it® App for å spore fremdriften. Arbeider du med andre på disse målene eller prosjektene? Del fullførte og kommende oppgaver med resten av teamet ditt, med hjelp fra Post-it® App. Bare ta bilde av prosjektmålene (Post-it® Notes) i Post-it® App, og eksporter PowerPoint®, Excel® og PDF-filer. Det er enda bedre om du kan laste det opp i Dropbox, Trello® og mer for å holde prosjektets momentum gående.

  Dame som setter Post-it® Super Sticky Note, 76 mm x 76 mm på glassvegg for å dele oppgaver med andre medlemmer av teamet eller prosjekter

 • 2. Kanban styremøte

  En Kanban-tavle er drevet av Post-it® produkter, og er en god metode for å bryte opp prosjekter og bidra til å holde styr på alle oppgavene gjennom ulike faser, samtidig som alle på teamet kan være klar over de bevegelige delene. Ikke sikker på hvordan du utfører Kanban? Bare ta tak i gruppemedlemmenes navn, prosjektoppgaver, en stabel med Post-it® Super Sticky Notes og Post-it® App og se denne videoen. Når Kanban-tavlen er satt opp, kan du ta bilde av Post-it® Notes i Post-it® App for å dele med hele teamet.

 • 3. Oppdag en ny måte å idémyldre på – virtuelt

  Har du et problem som må løses ASAP? Ikke noe problem. Hold prosjektet i gang og få alle på en videosamtale. Be hvert gruppemedlem om å skrive hver av deres løsninger på en Post-it® Super Sticky Note, og deretter laste opp hver idé (Note) i Post-it® App for å lage en ny Post-it® Board Be hvert gruppemedlem om å eksportere til det foretrukne formatet (PowerPoint®, Excel eller PDF). Når dette er gjort kan hvert medlem av teamet begynne å sortere og opprette kategorier for å finne den beste løsningen.

  Ung dame som bruker App til å arbeide med Kanban-tavle og setter opp Kanban-tavle

 • 4. Del. Del. Del

  Ikke la idéene unnslippe bare fordi skrivebordet ikke lenger er innen gangavstand. Bruk Post-it® Meeting Charts som verktøy for hva hodet ditt skal sortere ut, og Post-it® Notes til å notere ned idéer du får eller tanker som dukker opp. Fang alt på Post-it® App for å dele på tvers av ulike plattformer. Vet du ikke hvordan du bruker Post-it® App? Besøk Post-it.com/App.

  Last ned for iOS: http://postit.com/app-ios | Last ned for Android: http://postit.com/app-android

  logoer for nedlasting

 • 5. Virtuelle møter ansikt til ansikt

  Selv om ingenting slår å være i samme rom som teamet ditt for å se ekte reaksjoner og «ah-ha» øyeblikk, kan du bruke tilgjengelig teknologi for å holde kontakten, samtidig som du følger opp teamets ordstyrer, som har vært borte fra de ordinære rutinene gjennom videosamtaler og Post-it® App. Videosamtaler bidrar til å holde alle engasjerte og oppdaterte, mens Post-it® App kan gi umiddelbar tilbakemelding som deles på tvers av flere plattformer for å beholde fremdriften i prosjektene dine som beveger seg mot mållinjen.

 • *Matthews, G. (2007). The impact of commitment, accountability, and written goals on goal achievement. Dokument presentert på det 87. årsmøtet til Western Psychological Association, Vancouver, B.C., Canada.

post-it_super sticky_notes post-it_app produktivitet jobbe hjemmefra kanban