|
|
---|---|
Kvantifiseringsgrense (LOQ)
|
1.0 ppm
|
Lager temperatur
|
36-46°F
|
Oppbevaringstemperatur (Celsius)
|
2-8°C
|
Produksjonssegment
|
Miljøovervåking, Testing av emballasje og lagring, Rå melkemottak, Klar til å spise
|
Produkttype
|
Test
|
Protein Threshold
|
1 ppm
|
Testtid
|
50 Minute
|
Testtype
|
Allergen
|
Varemerke
|
3M™
|
3M™ Bovint Totalt Melkeprotein ELISA Kit er beregnet for påvisning av bovine melkeproteiner i CIP-prosessvann, miljøprøver, matingredienser og prosesserte matvarer.
3M Bovint Total Melkeprotein ELISA Kit bruker en sandwich ELISA. De bovine melkproteinene som er tilstede i prøven, reagerer med antistoffet som er adsorbert til overflaten av polystyrenmikrotiterbrønnen. Etter fjerning av ubundne proteiner ved vasking, tilsettes bovint totalt melkeantistoffer som er konjugert med pepperrotperoksidase (HRP). Disse enzymmerkede antistoffene danner komplekser med de tidligere bundne melkeproteinene. Etter et andre vaske-trinn detekteres enzymet bundet til immunosorbenten ved tilsetning av et kromogent substrat, 3,3’,5,5’-tetrametylbenzidin (TMB). Fargeutviklingen fra denne enzymatiske reaksjonen varierer direkte med konsentrasjonen av bovint melkeprotein i prøven som er testet; Absorbansen ved 450 nm er således et mål for konsentrasjonen av bovint melkeprotein i testprøven. Mengden bovint melkeprotein i prøven kan ekstrapoleres fra standardkurven, konstruert fra standarder med kjent konsentrasjon og justert for å vurdere prøvefortynningen.