|
|
---|---|
Kvantifiseringsgrense (LOQ)
|
1.0 ppm
|
Lager temperatur
|
36-46°F
|
Oppbevaringstemperatur (Celsius)
|
2-8°C
|
Produksjonssegment
|
Miljøovervåking, Testing av emballasje og lagring, Rå melkemottak, Klar til å spise
|
Produkttype
|
Test
|
Protein Threshold
|
1 ppm
|
Testtid
|
50 Minute
|
Testtype
|
Allergen
|
Varemerke
|
3M™
|
3M™ Pistasj ELISA Kit er beregnet for påvisning av pistasjproteiner i CIP-prosessvann, miljøprøver, matingredienser og prosesserte matvarer.
3M Pistasj ELISA Kit bruker en sandwich ELISA. Pistasjproteinene som er tilstede i prøven, reagerer med pistasjantistoffet, som har blitt adsorbert til overflaten av polystyrenmikrotiterbrønnen. Etter fjerning av ubundne proteiner ved vasking, tilsettes pistasjantistoffer som er konjugert med pepperrotperoksidase (HRP). Disse enzymmerkede antistoffene danner komplekser med tidligere bundet pistasjeprotein. Etter et andre vaske-trinn detekteres enzymet bundet til immunosorbenten ved tilsetning av et kromogent substrat, 3,3’,5,5’-tetrametylbenzidin (TMB). Fargeutviklingen fra denne enzymatiske reaksjonen varierer direkte med konsentrasjonen av pistasiprotein i prøven som er testet; Absorbansen ved 450 nm er således et mål for konsentrasjonen av pistasiprotein i testprøven. Mengden pistasjeprotein i testprøven kan ekstrapoleres fra standardkurven, konstruert fra standarder med kjent konsentrasjon og justert for å vurdere prøvefortynningen.