|
|
---|---|
Kvantifiseringsgrense (LOQ)
|
0.7 ppm
|
Lager temperatur
|
36-46°F
|
Oppbevaringstemperatur (Celsius)
|
2-8°C
|
Produksjonssegment
|
Miljøovervåking, Testing av emballasje og lagring, Rå melkemottak, Klar til å spise
|
Produkttype
|
Test
|
Protein Threshold
|
0.7 ppm
|
Testtid
|
65 Minute
|
Testtype
|
Allergen
|
Varemerke
|
3M™
|
3M™ Pekannøtt ELISA Kit er beregnet for påvisning av pekannøttproteiner i CIP-prosessvann, miljøprøver, matingredienser og prosesserte matvarer.
3M Pekannøtt ELISA Kit bruker en sandwich ELISA. De pekannøttproteiner som er til stede i prøven, reagerer med pekannøttantistoffet, som har blitt adsorbert til overflaten av polystyrenmikrotiterbrønnen. Etter fjerning av ubundne proteiner ved vasking, tilsettes pekannøttantistoffer som er konjugert med pepperrotperoksidase (HRP). Disse enzymmerkede antistoffene danner komplekser med tidligere bundet pekannøttprotein. Etter et andre vaske-trinn detekteres enzymet bundet til immunosorbenten ved tilsetning av et kromogent substrat, 3,3’,5,5’-tetrametylbenzidin (TMB). Fargeutviklingen fra denne enzymatiske reaksjonen varierer direkte med konsentrasjonen av pekannøttprotein i prøven som er testet; Absorbansen ved 450 nm er således et mål for konsentrasjonen av pekannøttprotein i testprøven. Mengden pekannøttprotein i testprøven kan ekstrapoleres fra standardkurven, konstruert fra standarder med kjent konsentrasjon og justert for å vurdere prøvefortynningen.