3M™ Pekannøtt ELISA Kit, E96PEC, 96 brønner/Kit

3M ID 7100151333UPC 00707387785031
  • Designet for å oppdage både prosesserte og ikke-prosesserte allergenproteiner.
  • Testen kan brukes på miljøprøver, CIP skyllevann og matprøver.
  • En universell utvinningsprotokoll strømlinjeformer testen for flere analyser, sparer deg reagenser og verdifull tid.
 Mer...
Se alle detaljer
Spesifikasjoner
Kvantifiseringsgrense (LOQ)
0.7 ppm
Lager temperatur
36-46°F
Oppbevaringstemperatur (Celsius)
2-8°C
Produksjonssegment
Miljøovervåking, Testing av emballasje og lagring, Rå melkemottak, Klar til å spise
Produkttype
Test
Protein Threshold
0.7 ppm
Testtid
65 Minute
Testtype
Allergen
Varemerke
3M™
Detaljer
  • Designet for å oppdage både prosesserte og ikke-prosesserte allergenproteiner.
  • Testen kan brukes på miljøprøver, CIP skyllevann og matprøver.
  • En universell utvinningsprotokoll strømlinjeformer testen for flere analyser, sparer deg reagenser og verdifull tid.

3M™ Pekannøtt ELISA Kit er beregnet for påvisning av pekannøttproteiner i CIP-prosessvann, miljøprøver, matingredienser og prosesserte matvarer.

3M Pekannøtt ELISA Kit bruker en sandwich ELISA. De pekannøttproteiner som er til stede i prøven, reagerer med pekannøttantistoffet, som har blitt adsorbert til overflaten av polystyrenmikrotiterbrønnen. Etter fjerning av ubundne proteiner ved vasking, tilsettes pekannøttantistoffer som er konjugert med pepperrotperoksidase (HRP). Disse enzymmerkede antistoffene danner komplekser med tidligere bundet pekannøttprotein. Etter et andre vaske-trinn detekteres enzymet bundet til immunosorbenten ved tilsetning av et kromogent substrat, 3,3’,5,5’-tetrametylbenzidin (TMB). Fargeutviklingen fra denne enzymatiske reaksjonen varierer direkte med konsentrasjonen av pekannøttprotein i prøven som er testet; Absorbansen ved 450 nm er således et mål for konsentrasjonen av pekannøttprotein i testprøven. Mengden pekannøttprotein i testprøven kan ekstrapoleres fra standardkurven, konstruert fra standarder med kjent konsentrasjon og justert for å vurdere prøvefortynningen.

Dokumentasjon