1. Norge
  2. Alle 3M-produkter

3M™ Skalldyr ELISA Kit, E96CRU, 96 brønner/Kit

3M ID 7100151341UPC 00707387784997
  • Designet for å oppdage både prosesserte og ikke-prosesserte allergenproteiner.
  • Testen kan brukes på miljøprøver, CIP skyllevann og matprøver.
  • En universell utvinningsprotokoll strømlinjeformer testen for flere analyser, sparer deg reagenser og verdifull tid.
 Mer...
Se alle detaljer
Spesifikasjoner
Kvantifiseringsgrense (LOQ)
2.0 ppm
Lager temperatur
36-46°F
Oppbevaringstemperatur (Celsius)
2-8°C
Produksjonssegment
Klar til å spise
Produkttype
Test
Protein Threshold
2 ppm
Testtid
50 Minute
Testtype
Allergen
Varemerke
3M™
Detaljer
  • Designet for å oppdage både prosesserte og ikke-prosesserte allergenproteiner.
  • Testen kan brukes på miljøprøver, CIP skyllevann og matprøver.
  • En universell utvinningsprotokoll strømlinjeformer testen for flere analyser, sparer deg reagenser og verdifull tid.

3M™ Skalldyr ELISA Kit er beregnet for påvisning av skalldyrproteiner i CIP-prosessvann, miljøprøver, matingredienser og prosesserte matvarer.

3M Skalldyr ELISA Kit bruker en sandwich ELISA. Skalldyrproteinene som er til stede i prøven, reagerer med det skalldyrantistoffet, som har blitt adsorbert til overflaten av polystyrenmikrotiterbrønnen. Etter fjerning av ubundne proteiner ved vasking, tilsettes skalldyrantistoffer som er konjugert med pepperrotperoksidase (HRP). Disse enzymmerkede antistoffene danner komplekser med det tidligere bundne skalldyrprotein. Etter et andre vaske-trinn detekteres enzymet bundet til immunosorbenten ved tilsetning av et kromogent substrat, 3,3’,5,5’-tetrametylbenzidin (TMB). Fargeutviklingen fra denne enzymatiske reaksjonen varierer direkte med konsentrasjonen av skalldyrprotein i prøven som er testet; Absorbansen ved 450 nm er således et mål for konsentrasjonen av skalldyrprotein i testprøven. Mengden skalldyrprotein i testprøven kan ekstrapoleres fra standardkurven, konstruert fra standarder med kjent konsentrasjon, og justeres for å vurdere prøvefortynningen.

Dokumentasjon