1. Norge
  2. Alle 3M-produkter

3M™ Mandel ELISA Kit E96ALM, 96 brønner/kit

3M ID 7100151330UPC 00707387784805
  • Designet for å oppdage både prosesserte og ikke-prosesserte allergenproteiner.
  • Testen kan brukes på miljøprøver, CIP skyllevann og matprøver.
  • En universell utvinningsprotokoll strømlinjeformer testen for flere analyser, sparer deg reagenser og verdifull tid.
 Mer...
Se alle detaljer
Spesifikasjoner
Kvantifiseringsgrense (LOQ)
1.0 ppm
Lager temperatur
36-46°F
Oppbevaringstemperatur (Celsius)
2-8°C
Produksjonssegment
Miljøovervåking, Testing av emballasje og lagring, Rå melkemottak, Klar til å spise
Produkttype
Test
Protein Threshold
1 ppm
Testtid
50 Minute
Testtype
Allergen
Varemerke
3M™
Detaljer
  • Designet for å oppdage både prosesserte og ikke-prosesserte allergenproteiner.
  • Testen kan brukes på miljøprøver, CIP skyllevann og matprøver.
  • En universell utvinningsprotokoll strømlinjeformer testen for flere analyser, sparer deg reagenser og verdifull tid.

3M™ Mandel ELISA Kit er beregnet for påvisning av mandelproteiner i CIP-prosessvann, miljøprøver, matingredienser og prosesserte matvarer.

3M Mandel ELISA Kit bruker en sandwich ELISA. Mandelproteinene som er tilstede i prøven, reagerer med mandelantistoffet, som har blitt adsorbert til overflaten av polystyrenmikrotiterbrønnen. Etter fjerning av ubundne proteiner ved vasking, tilsettes mandelantistoffer som er konjugert med pepperrotperoksidase (HRP). Disse enzymmerkede antistoffene danner komplekser med det tidligere bundne mandelproteinet. Etter et andre vaske-trinn detekteres enzymet bundet til immunosorbenten ved tilsetning av et kromogent substrat, 3,3’,5,5’-tetrametylbenzidin (TMB). Fargeutviklingen fra denne enzymatiske reaksjonen varierer direkte med konsentrasjonen av mandelprotein i prøven som er testet; Absorbansen ved 450 nm er således et mål for konsentrasjonen av mandelprotein i testprøven. Mengden mandelprotein i prøven kan ekstrapoleres fra standardkurven, konstruert fra standarder med kjent konsentrasjon, og justeres for å vurdere prøvefortynningen.

Dokumentasjon