3M™ Sponge-Stick med 10 ml Letheen buljong SSL10LET, 100/eske

3M ID 7100010357UPC 50707387576429
 • Svamp montert på et håndtak gjør det enkelt å nå vanskelig tilgjengelige områder uten å berøre svampen.
 • Svaber montert på et håndtak gjør det enkelt å knekke av svampen fra håndtaket etter svabring.
 • Pakningen inneholder Sponge-Stick, prøvepose og hansker, klar til bruk, minimerer håndtering og forberedelse og reduserer avfall.
 • 1.5 x 3 tommer biocidfri svamp påvirker ikke organismens levedyktighet.
 Mer...
Se alle detaljer
Spesifikasjoner
Medietype
Letheen buljong
Produksjonssegment
Prøvetaking av kadaver, Miljøovervåking, Henge, Testing av emballasje og lagring, Primær behandling, Klar til å spise
Produkttype
Sponge-Stick
Testtype
Miljø
Total bredde (Metrisk)
3,8 cm
Total lengde (Metrisk)
7,6 cm
Varemerke
3M™
Volum
10 mL
Detaljer
 • Svamp montert på et håndtak gjør det enkelt å nå vanskelig tilgjengelige områder uten å berøre svampen.
 • Svaber montert på et håndtak gjør det enkelt å knekke av svampen fra håndtaket etter svabring.
 • Pakningen inneholder Sponge-Stick, prøvepose og hansker, klar til bruk, minimerer håndtering og forberedelse og reduserer avfall.
 • 1.5 x 3 tommer biocidfri svamp påvirker ikke organismens levedyktighet.
 • 6 x 11 tommer prøvepose med 30oz/0.89 L kapasitet for sikker og enkel transport til lab.

3M™ Sponge-Stick med 10 ml Letheen buljong i praktisk pakning for å minimere håndtering og forberedelse, og reduserer avfall.

En 1.5 x 3 tommer biocidfri cellulose svamp festet på enden av et håndtak og fuktet med Letheen buljong fortynningsmiddel for prøvetaking. 3M™ Sponge-Stick er utformet slik at prøver kan tas uten å røre innsiden av posen, slik at prøven ikke kontamineres. Håndtaket gjør det enklere å nå vanskelig tilgjengelige områder og å ta prøven uten å berøre svampen, noe som gjør den ideell for å nå ut i avløp, rør og rundt utstyr. Håndtaket har også en tommelfingerstopper som gjør at man ikke berører svampen. Når svampen er plasser i prøveposen, knekker en svampen fri fra håndtaket for enkel håndtering og transport. Den fuktede svampen er holdbar og biocidfri og påvirker ikke organismenes levedyktighet. Cellulosematerialet er absorberende, og holder og slipper prøven uten overflødig drypping. 3M™ Sponge-Stick inneholder også en 3M™ prøvepose som rommer 30 oz/0.89 L der svampen kan fraktes trygt til laben. Svampen er sterilisert med gammastråling for lang holdbarhet. Produktet er laget i USA med materialer hentet globalt, og er ISO 9001:2008 sertifisert for kvalitetssikring. Kun beregnet til laboratoriebruk. Hazard Analysis Critical Control Point (HACCP) er den mest anerkjente mattrygghet protokollen over hele verden. Prøvetakingsprodukter fra 3M er en svært viktig del av denne testingen for å identifisere potensielle matbårne farer og hvor de er. Transportvennlig, stabile anrikningsmedier, svaber og svamper som er enkle å håndtere, er utviklet for å teste et bredt spekter av potensielle farer og leverer svært nøyaktige resultater. Prøvetakingsproduktene er konstruert for at man trygt kan samle, håndtere og sikre innholdet fra prøvetakingsstedet til laben uten at det lekker eller blir ødelagt. Letheen buljong brukes primært til å nøytralisere kvartære ammoniumforbindelser som virker bakteriedrepende, og for å bestemme fenol co-effekten av kationiske tensider etter de offisielle analysemetoder til Association of Official Analytical Chemists (AOAC). Letheen buljong anvendes også med svaber i hygienepraksis der nøytraliserende kvartære ammoniumforbindelser er nødvendig.

Kontakt 3M

Send oss en melding

Takk for din henvendelse til 3M. Informasjonen du oppgir i denne sammenheng vil bli brukt til å svare på din henvendelse, via mail eller telefon, fra en 3M representant eller en av våre autoriserte samarbeidspartnere som vi eventuelt deler personlig informasjon med, iht retningslinjer i 3M Personvernerklæring.

 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 • 3M takes your privacy seriously. 3M and its authorized third parties will use the information you provided in accordance with our Privacy Policy to send you communications which may include promotions, product information and service offers. Please be aware that this information may be stored on a server located in the U.S. If you do not consent to this use of your personal information, please do not use this system.

 • Send meldingen

Takk for at du kontakter 3M.

Vi har mottatt meldingen din, og undersøker nå din forespørsel
Én av våre representanter vil ta kontakt med deg på telefon eller e-post

An error occurred.