1. Norge
 2. Alle 3M-produkter
 3. Rekvisita til laboratorier og testing
 4. Indikatorer for termisk eksponering

9860B MM TTI, 5C/41F, 48 HRS, 500/CS

 • 3M ID 7000144897
 • UPC 00021200174841

Rimelig løsning for å overvåke om produkter har blitt eksponert for temperaturer over den angitte grensen over en tidsperiode på 48 timer.

Den selvklebende baksiden sørger for enkel festing på sekundær emballasje.

Lettfattelig resultatvisning.

Se flere detaljer

Detaljer

Høydepunkter
 • Rimelig løsning for å overvåke om produkter har blitt eksponert for temperaturer over den angitte grensen over en tidsperiode på 48 timer
 • Den selvklebende baksiden sørger for enkel festing på sekundær emballasje
 • Lettfattelig resultatvisning
 • Resultatene angir både eksponering og varigheten av eksponering
 • Overvåkingsprosessen startes ved hjelp av aktiveringsstrimmelen med avtakbar folie når behovet er der

3M™ MonitorMark™ Time Temperature Indicator 9860D løser problemet med å overvåke den termiske eksponeringen til temperatursensitive produkter under transport og oppbevaring.

Disse indikatorene gir en rimelig og effektiv måte å overvåke temperatureksponering av produkter på gjennom hele leverandørkjeden. De gir en ikke-reversibel registrering av eksponering over den angitte temperaturterskelen som er nøyaktig og enkel å tolke. 3M™ MonitorMark™ Time Temperature Indicator fungerer best når den plasseres nær det temperatursensitive produktet på innsiden av isolerte fraktesker. Der overvåker den temperaturen og viser ikke bare om et produkt har vært eksponert, men også hvor lenge. Det store indikatorvinduet viser eksponering, de mindre vinduene til høyre angir hvor lenge temperatureksponeringen har vart, opptil 48 timer. 3M™ MonitorMark™ tid-temperatur-indikatorer vil vise den opprinnelige fargen i 24 timer eller mindre når temperaturen kommer over 5 °F / -15 °C +1 °C. Hvis produktet eksponeres for en konstant temperatur som er 2 °C over terskeltemperaturen over en periode som svarer til den angitte samlede utløpstiden på 48 timer, vil utløpsavviket være innenfor de spesifiserte grensene. Selv om man har gjort sitt ytterste for å pakke, bekrefte og frakte temperatursensitive varer på best mulig måte, finnes det ingen garanti for at et produkt vil klare seg gjennom fraktsystemet uten skader. Selv om en pakke er fysisk intakt når den leveres, kan man likevel ikke vite om innholdet har blitt utsatt for temperaturer som er høyere enn det som kan aksepteres. Når alle krav og forsiktighetsregler knyttet til pakking har blitt fulgt, tilfører 3M™ MonitorMark™ Time Temperature Indicator et kritisk lag av innholdstrygghet ved å gi en tydelig indikasjon dersom pakken og innholdet har blitt utsatt for skadelige temperaturer. En slik rimelig indikator festet på innsiden av beholderen nær innholdet, gir informasjon som bidrar til å anslå temperatureksponering og dens varighet. Den visuelle indikatoren varsler mottakeren tydelig om at innholdet kan være skadet selv om pakken er fysisk intakt.

Spesifikasjoner

Ta kontakt med oss, Vi er her for å hjelpe.

Trenger du hjelp til å finne det rette produktet til prosjektet ditt? Kontakt oss hvis du trenger råd om produkter, har tekniske spørsmål eller spørsmål om bruk, eller hvis du vil komme i kontakt med en teknisk 3M-spesialist

Send oss en melding

Takk for din henvendelse til 3M. Informasjonen du oppgir i denne sammenheng vil bli brukt til å svare på din henvendelse, via mail eller telefon, fra en 3M representant eller en av våre autoriserte samarbeidspartnere som vi eventuelt deler personlig informasjon med, iht retningslinjer i 3M Personvernerklæring.

 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 • 3M takes your privacy seriously. 3M and its authorized third parties will use the information you provided in accordance with our Privacy Policy to send you communications which may include promotions, product information and service offers. Please be aware that this information may be stored on a server located in the U.S. If you do not consent to this use of your personal information, please do not use this system.

 • Send meldingen

Takk for at du kontakter 3M.

Vi har mottatt meldingen din, og undersøker nå din forespørsel
Én av våre representanter vil ta kontakt med deg på telefon eller e-post

An error occurred.