1. Norge
 2. Alle 3M-produkter
 3. Tape
 4. Festetape til fleksografiske plater
 5. 3M™ Cushion-Mount™ Klisjemonteringstape E1515H, Lilla, 1372 mm x 23 m

3M™ Cushion-Mount™ Klisjemonteringstape E1515H, Lilla, 1372 mm x 23 m

3M ID 7000042755UPC 00051125748360
 • Lilla fleksografisk tape har en luftutslippsfunksjon og høy vedheft på platesiden
 • 0,38 mm tykkelse
 • Middels
 • Konsekvent kaliberkontroll gjør at det kan brukes flere skumtettheter i skriveren for å optimalisere utskriftskvaliteten
 Mer...
Se alle detaljer

Har du behov for en av våre etikettmaterialer i en spesifisert størrelse for å passe til ditt design?

Vi jobber med de beste konverterene for å forsikre oss om at vi tilfredstiller dine spesifikke behov og for å sikre at sluttkundene for nødvendig informasjon i alle miljøer


Spesifikasjoner
Bransjer
Trykk
Komposittermer
Ja
Limtype
Differensial akryl
Luftutslipp
Ja
Påføringstykkelse (Metrisk)
0,4 mm
Primær fôring
Polybelagt polyester
Primærlinjetykkelse (Metrisk)
0,11 mm
Produktfarge
Lilla
Produktform
Rull
Ryggmateriale
Polyetylenskum
Taperygg tykkelse (Metrisk)
0,432 mm
Total bredde (Metrisk)
1371,6 mm
Total lengde (Metrisk)
22,86 m
Total tapetykkelse uten taperygg (Metrisk)
0,43 mm
Uretanermer
Ja
Utskriftskvalitet
Kombinasjonsutskrift - medium
Utskriftskvalitet (serie)
15 Series
Varemerke
Cushion-Mount™
Detaljer
 • Lilla fleksografisk tape har en luftutslippsfunksjon og høy vedheft på platesiden
 • 0,38 mm tykkelse
 • Middels
 • Konsekvent kaliberkontroll gjør at det kan brukes flere skumtettheter i skriveren for å optimalisere utskriftskvaliteten
 • Easy Mount-dekkpapiret har mikrokanaler på begge limoverflatene. Kryssmønsteret gjør at luft kan slippe ut fra rommet mellom tapen og sylinderen/hylsen og mellom tapen og platen. Produktiviteten økes, den totale behandlingstiden reduseres, og defekter under trykkingen elimineres.

Monter fotopolymerplater på trykkesylindre med 3M™ Cushion-Mount™ Plus fleksografisk tape E1515H. Denne lilla dobbeltsidige skumtapen er 0,38 mm tykk og har en luftutslippsfunksjon for høy vedheft på platesiden. Den brukes for trykking i høy hastighet med fine baksider og utvidet fargespekter.

3M™ Cushion-Mount™ Plus fleksografisk tape E1515H med et lim for enkel montering og høyere vedheft på platesiden er laget for montering av fleksografiske trykkeplater på sylindre eller hylser. Den sørger for høy kvalitet for trykking i høy hastighet med fine baksider og utvidet fargespekter. Easy Mount-dekkpapiret danner mikrokanaler på begge limoverflatene. Kryssmønsteret danner et kontinuerlig og permanent nettverk av mikrokanaler i limet, slik at luft kan slippe ut fra rommet mellom tapen og sylinderen/hylsen og mellom tapen og platen. Limet på den beskyttede siden (platesiden) av tapen er utformet for montering av fotopolymerplater, har utmerket festeevne ved trykk, og platen kan demonteres uten søl. Limet på den ubeskyttede siden (sylindersiden) av tapen er utformet for montering på på sylindre eller hylser som brukes til fleksografisk trykk. Det er enkelt å påføre den under montering, og den kan fjernes uten søl under demontering.

Kontakt 3M

Send oss en melding

Takk for din henvendelse til 3M. Informasjonen du oppgir i denne sammenheng vil bli brukt til å svare på din henvendelse, via mail eller telefon, fra en 3M representant eller en av våre autoriserte samarbeidspartnere som vi eventuelt deler personlig informasjon med, iht retningslinjer i 3M Personvernerklæring.

 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 • 3M takes your privacy seriously. 3M and its authorized third parties will use the information you provided in accordance with our Privacy Policy to send you communications which may include promotions, product information and service offers. Please be aware that this information may be stored on a server located in the U.S. If you do not consent to this use of your personal information, please do not use this system.

 • Send meldingen

Takk for at du kontakter 3M.

Vi har mottatt meldingen din, og undersøker nå din forespørsel
Én av våre representanter vil ta kontakt med deg på telefon eller e-post

An error occurred.