3M™ Scotchlite™ reflekterende vevd stoff 8912, sølv – 25,4 mm x 100 m

 • 3M produktnummer 8912
 • 3M ID 7000042477

Reflekterende vevd stoff som gjør brukeren mer synlig i mørket og i dårlige lysforhold

Gode vaskeegenskaper i vanlig vaskemaskin på 60 °C

Høy grad av designfrihet gjennom enkle former og individuell finish

Se flere detaljer
Ofte viste ressurser
Teknisk dataark (PDF, 371KB)

Detaljer

Høydepunkter
 • Reflekterende vevd stoff som gjør brukeren mer synlig i mørket og i dårlige lysforhold
 • Gode vaskeegenskaper i vanlig vaskemaskin på 60 °C
 • Høy grad av designfrihet gjennom enkle former og individuell finish
 • OEKO-TEX-sertifisert

3M™ Scotchlite™ sølvfarget reflekterende stoff 8912 med høye refleksjonsverdier til klær med høy synlighet som utsettes for mindre belastning, som verne- og arbeidstøy, fritidsklær og tilbehør.

3M™ Scotchlite™ sølvfarget reflekterende stoff 8912 til klær med høy synlighet, som verne- og arbeidstøy som utsettes for liten belastning, fritidsklær og tilbehør, gjør brukeren mer synlig i mørket og i dårlige lysforhold. Materialet lyser hvitt når det belyses, selv om brukeren befinner seg i veikanten. Det består av synlige retroreflekterende glassperler festet til en slitesterk tekstilblanding (65 % polyester og 35 % bomull) med et bindemiddel. 3Ms reflekterende stoff oppfyller kravene i ISO 20471 og overgår uten problemer minimumsverdiene for refleksjon som kreves på høyeste ytelsesnivå, noe som øker synligheten betraktelig. Produktet gir mye for pengene og er egnet til plagg med høy synlighet og arbeidstøy som krever større slitestyrke ved vask i vanlig vaskemaskin. Det reflekterende stoffet 8912 vaskes enkelt på opptil 60 °C i vanlig vaskemaskin (60 sykluser i samsvar med ISO 20471). Andre fordeler: Materialet finnes i ulike bredder og det er mulig å skrive ut på, brodere på og prege materialet eller det kan brukes til rør- eller stansingsdeler. Det gjør det enkelt å lage og bruke skreddersydde design. Materialets retroreflekterende egenskaper er dessuten uavhengige av plaggets struktur og fungerer godt selv om plagget er vått. Det gir høy synlighet fra mange innfallsvinkler, også i dårlige værforhold. 3Ms patenterte glassperleteknologi gir også et tekstillignende utseende, noe som gjør stoffet lett og fleksibelt og gir høy brukskomfort. Dette gjør materialet mykt å ta på og behagelig å ha på. Et ekstra pluss når det gjelder sikkerhet: Materialet er OEKO-TEX-sertifisert og inneholder ingen stoffer som kan virke irriterende på huden. 3M™ Scotchlite™-merket er kjent for høy kvalitet. 3M er en av verdens ledende leverandører av reflekterende materialer og har omfattende ekspertise og tilbyr et bredt spekter av sikkerhetsløsninger. Dette allsidige teknologiselskapet tilbyr en rekke anerkjente tjenester, deriblant kundestøtte til designutvikling og hjelp til å finne kvalifiserte partnere.

Typiske Egenskaper

Ressurser

Ta kontakt med oss, Vi er her for å hjelpe.

Trenger du hjelp til å finne det rette produktet til prosjektet ditt? Kontakt oss hvis du trenger råd om produkter, har tekniske spørsmål eller spørsmål om bruk, eller hvis du vil komme i kontakt med en teknisk 3M-spesialist

Send oss en melding

Takk for din henvendelse til 3M. Informasjonen du oppgir i denne sammenheng vil bli brukt til å svare på din henvendelse, via mail eller telefon, fra en 3M representant eller en av våre autoriserte samarbeidspartnere som vi eventuelt deler personlig informasjon med, iht retningslinjer i 3M Personvernerklæring.

 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 • 3M takes your privacy seriously. 3M and its authorized third parties will use the information you provided in accordance with our Privacy Policy to send you communications which may include promotions, product information and service offers. Please be aware that this information may be stored on a server located in the U.S. If you do not consent to this use of your personal information, please do not use this system.

 • Send meldingen

Takk for at du kontakter 3M.

Vi har mottatt meldingen din, og undersøker nå din forespørsel
Én av våre representanter vil ta kontakt med deg på telefon eller e-post

An error occurred.