1. Norge
 2. Alle 3M-produkter
 3. Tape
 4. Festetape til fleksografiske plater
 5. 3M™ Cushion-Mount™ Klisjemonteringstape E1915, Rosa, 1372 mm x 23 m

3M™ Cushion-Mount™ Klisjemonteringstape E1915, Rosa, 1372 mm x 23 m

3M ID 7000042376UPC 50021200968452
 • Rosa fleksografisk tape med lim med en luftutslippsfunksjon
 • 0,38 mm tykkelse
 • Lett/middels
 • Konsekvent kaliberkontroll gjør at det kan brukes flere skumtettheter i skriveren for å optimalisere utskriftskvaliteten
 Mer...
Se alle detaljer

Har du behov for en av våre etikettmaterialer i en spesifisert størrelse for å passe til ditt design?

Vi jobber med de beste konverterene for å forsikre oss om at vi tilfredstiller dine spesifikke behov og for å sikre at sluttkundene for nødvendig informasjon i alle miljøer


Spesifikasjoner
Komposittermer
Nei
Limtype
Differensial akryl
Luftutslipp
Ja
Påføringstykkelse (Metrisk)
0,381 mm
Primær fôring
Polybelagt polyester
Primærlinjetykkelse (Metrisk)
0,11 mm
Produktfarge
Rosa
Ryggmateriale
Polyetylenskum
Taperygg tykkelse (Metrisk)
0,432 mm
Total bredde (Metrisk)
1372 mm
Total lengde (Metrisk)
23 m
Total tapetykkelse uten taperygg (Metrisk)
0,43 mm
Uretanermer
Ja
Utskriftskvalitet
Kombinasjonsutskrift - lett medium
Utskriftskvalitet (serie)
19 Series
Varemerke
Cushion-Mount™
Detaljer
 • Rosa fleksografisk tape med lim med en luftutslippsfunksjon
 • 0,38 mm tykkelse
 • Lett/middels
 • Konsekvent kaliberkontroll gjør at det kan brukes flere skumtettheter i skriveren for å optimalisere utskriftskvaliteten
 • Easy Mount-dekkpapiret har mikrokanaler på begge limoverflatene. Kryssmønsteret gjør at luft kan slippe ut fra rommet mellom tapen og sylinderen/hylsen og mellom tapen og platen. Produktiviteten økes, den totale behandlingstiden reduseres, og defekter under trykkingen elimineres.

Monter fotopolymerplater på trykkesylindre med 3M™ Cushion-Mount™ Plus fleksografisk tape E1915. Denne rosa dobbeltsidige skumtapen er 0,38 mm tykk og har en luftutslippsfunksjon for enkel fjerning på platesiden. Den brukes for å oppnå høy hastighet når prosessfarger og halvtonebilder er det mest fremtredende.

3M™ Cushion-Mount™ Plus fleksografisk tape E1915 med et lim for enkel montering er laget for montering av fleksografiske trykkeplater på sylindre eller hylser. Den sørger for høy kvalitet og høy hastighet når prosessfarger og halvtonebilder er det mest fremtredende. Easy Mount-dekkpapiret danner mikrokanaler på begge limoverflatene. Kryssmønsteret danner et kontinuerlig og permanent nettverk av mikrokanaler i limet, slik at luft kan slippe ut fra rommet mellom tapen og sylinderen/hylsen og mellom tapen og platen. Limet på den beskyttede siden (platesiden) av tapen er utformet for montering av fotopolymerplater, har utmerket festeevne ved trykk, og platen kan demonteres uten søl. Limet på den ubeskyttede siden (sylindersiden) av tapen er utformet for montering på på sylindre eller hylser som brukes til fleksografisk trykk. Det er enkelt å påføre den under montering, og den kan fjernes uten søl under demontering.

Kontakt 3M

Send oss en melding

Takk for din henvendelse til 3M. Informasjonen du oppgir i denne sammenheng vil bli brukt til å svare på din henvendelse, via mail eller telefon, fra en 3M representant eller en av våre autoriserte samarbeidspartnere som vi eventuelt deler personlig informasjon med, iht retningslinjer i 3M Personvernerklæring.

 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 • 3M takes your privacy seriously. 3M and its authorized third parties will use the information you provided in accordance with our Privacy Policy to send you communications which may include promotions, product information and service offers. Please be aware that this information may be stored on a server located in the U.S. If you do not consent to this use of your personal information, please do not use this system.

 • Send meldingen

Takk for at du kontakter 3M.

Vi har mottatt meldingen din, og undersøker nå din forespørsel
Én av våre representanter vil ta kontakt med deg på telefon eller e-post

An error occurred.