3M™ Clean-Trace™ ATP Surface Protein /Allergen) testsvaber for overflatekontroll, ALLTEC60, 60/eske

 • 3M ID 7000034528
 • UPC 04054596181397

Påviser så lite som 3 µg protein på overflater i vanskelig tilgjengelige områder.

Et verktøy for å vurdere og forbedre de hygienisk forhold.

Visuell avlesing av fargeforandring indikerer nivået av renhet.

Se flere detaljer
Ofte viste ressurser
Sikkerhetsdatablad (PDF, 0B)

Detaljer

Høydepunkter
 • Påviser så lite som 3 µg protein på overflater i vanskelig tilgjengelige områder
 • Et verktøy for å vurdere og forbedre de hygienisk forhold
 • Visuell avlesing av fargeforandring indikerer nivået av renhet
 • Sanntidsresultater muliggjør umiddelbare korrigerende tiltak
 • Validert for en rekke allergene proteinger, inkludert egg, melk, gluten, soya, peanøtter, mandel og bokhvete

3M™ Clean-Trace™ Surface Protein (Allergen)testsvaber for overflatekontroll, ALLTEC60, er en hurtig, enkel og pålitelig måte for å påvise allergener på overflater og ha effektiv overvåkning av renholdet.

En rask og enkel måte å sjekke om renholdet har blitt utført etter standarden ved hjelp av proteinpåvisning. Med 3M™ Digital varmeblokk V120 kan man lese av nøyaktige resultat i løpet av 15 minutter på 3M™ Clean-Trace™ testsvabre for overflateprotein (Allergen). Ved å sammenligne fargen på svaberen og løsningen mot etiketten, kan brukeren enkelt tolke tilstedeværelsen av allergener. 3M™ Clean-Trace™ Protein (Allergen) svabertest for overflate ALLTEC60 er validert for en rekke allergene proteiner, inkludert egg, melk, gluten, soya, peanøtter, mandler og bokhvete. Kjøling er ikke nødvendig, da det kan lagres ved romtemperatur (25°C eller 77°F). Denne lett-å-bruke testen krever minimal opplæring. Kun beregnet til industriell bruk. Med den unike svaber-klikk-les formaten og den lett-å-lese teknologien for fargeendring, er dette en enkel metode for å sjekke om proteinrester er fjernet etter rengjøring. Resultatene er semikvantitative med fire mulige fargetolkninger. Jo fortere testen blir lilla og jo sterkere fargeendring, jo høyere grad av forurensning på overflaten. Rent på et høyere nivå: Med 3M™ Clean-Trace™ Surface Protein (Allergen) testsvaber for overflate, ALLTEC60, er det i løpet av 15 minutter enkelt å overvåke allergener på overflater og i områder det er vanskelig å nå. Med rask påvisning og bekreftelse kan korrigerende tiltak settes igang umiddelbart. En visuell avlesning av fargeendring viser graden av renhet for så lite som 3µg av allergener på overflater og i oppløsninger. Ingen instrumentering er nødvendig for å tolke prøveresultatene. Produktet kan brukes med minimal trening, og kan lett integreres med HACCP programmer for å overvåke effektiviteten av rengjøringen. Med sin brukervennlighet, pålitelige påvisning og de raske visuelle resultater viser den personalet viktigheten av renhold.

Spesifikasjoner

Ressurser

Ta kontakt med oss, Vi er her for å hjelpe.

Trenger du hjelp til å finne det rette produktet til prosjektet ditt? Kontakt oss hvis du trenger råd om produkter, har tekniske spørsmål eller spørsmål om bruk, eller hvis du vil komme i kontakt med en teknisk 3M-spesialist

Send oss en melding

Takk for din henvendelse til 3M. Informasjonen du oppgir i denne sammenheng vil bli brukt til å svare på din henvendelse, via mail eller telefon, fra en 3M representant eller en av våre autoriserte samarbeidspartnere som vi eventuelt deler personlig informasjon med, iht retningslinjer i 3M Personvernerklæring.

 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 • 3M takes your privacy seriously. 3M and its authorized third parties will use the information you provided in accordance with our Privacy Policy to send you communications which may include promotions, product information and service offers. Please be aware that this information may be stored on a server located in the U.S. If you do not consent to this use of your personal information, please do not use this system.

 • Send meldingen

Takk for at du kontakter 3M.

Vi har mottatt meldingen din, og undersøker nå din forespørsel
Én av våre representanter vil ta kontakt med deg på telefon eller e-post

An error occurred.