1. Norge
 2. Alle 3M-produkter
 3. Rekvisita til laboratorier og testing
 4. Rekvisita til prøveinnsamling
 5. Vattpinner til prøvetaking
 6. 3M™ prøvetakingssvaber med 10 ml D/E nøytraliserende buljong RS96010DE, 100 per eske

3M™ prøvetakingssvaber med 10 ml D/E nøytraliserende buljong RS96010DE, 100 per eske

 • 3M ID 7000030314
 • UPC 50707387576481,00707387576486

D/E nøytraliserende buljong er klar til bruk for patogentesting av miljøprøver.

Svaberen kommer inn i hjørner og vanskelig tilgjengelige områder og gir dermed økt nøyaktighet.

Praktisk utforming bidrar til å standardisere prøvetakingen, både blant teknikere og fra anlegg til anlegg.

Se flere detaljer
Ofte viste ressurser
Sikkerhetsdatablad (PDF, 0B)

Detaljer

Høydepunkter
 • D/E nøytraliserende buljong er klar til bruk for patogentesting av miljøprøver
 • Svaberen kommer inn i hjørner og vanskelig tilgjengelige områder og gir dermed økt nøyaktighet
 • Praktisk utforming bidrar til å standardisere prøvetakingen, både blant teknikere og fra anlegg til anlegg
 • Flasker har god plass, slik at det skal være enkelt å fylle i prøvemateriale og mikse
 • Selvforsynt svaber og rør for økt produktivitet og effektivitet

3M™ prøvetakingssvaber med 10 ml D/E nøytraliserende buljong er et praktisk og raskt prøvetakingsredskap for prøvetaking og testing på små overflateareal i miljøet.

Den medfølgende svaberen gir enkel prøvetaking, og røret har god plass til prøvemateriale og til miksing for å frigjøre organismer fra svaberen. Dekontaminering ved gammastråling gir prøvetakingsutstyret lang holdbarhet. 3M prøvetakingssvaber produseres i USA med ISO 9001:2008-sertifisert kvalitetssikring. Bare beregnet på laboratoriebruk. HACCP-modellen (Hazard Analysis Critical Control Point) er det mest anerkjente systemet for mattrygghet i verden. 3Ms prøvetakingsprodukter identifiserer mulige matbårne risikofaktorer, påviser hvor de er, og utgjør dermed et viktig element i HACCP-modellen. Våre svabre og svamper er enkle å håndtere, inneholder stabile anrikningsmedier og er egnet for nøyaktig testing av mange ulike farer og kontrollpunkter. De er laget for trygg innsamling, oppbevaring og sikring av innhold fra prøvetakingsstedet til laboratoriet uten lekkasjer eller skader på prøven. D/E nøytraliserende buljong ble utviklet av Dey og Engley og brukes ved desinfeksjonstesting hvor det er viktig å nøytralisere antiseptiske midler og desinfeksjonsmidler for at det skal bli mulig å fastslå deres bakteriedrepende virkning. Buljongen nøytraliserer et bredt spekter desinfeksjonsmidler og konserverende antimikrobielle kjemiske stoffer som ammoniumforbindelser, fenoler, jod, klorpreparater, kvikksølv, formaldehyd og glutaraldehyd. D/E nøytraliserende medier nøytraliserer høyere konsentrasjoner av rester av antimikrobielle stoffer enn andre standard nøytraliserende formuleringer, som Letheen-medier, tioglykolmedier og nøytraliserende bufre.

Spesifikasjoner

Ressurser

Ta kontakt med oss, Vi er her for å hjelpe.

Trenger du hjelp til å finne det rette produktet til prosjektet ditt? Kontakt oss hvis du trenger råd om produkter, har tekniske spørsmål eller spørsmål om bruk, eller hvis du vil komme i kontakt med en teknisk 3M-spesialist