3M™ Enrichment Pouch w/225mL Buffered Peptone Water Broth, 32/cs.

3M ID 7000030308UPC 00707387576189
 • Gammabestrålt bruksklar pose med 225 ml bufret peptonvannsbuljong, ikke behov for blanding eller sterilisering.
 • Den flate bunnen gjør at posen kan stå oppreist når den skal fylles med prøvemateriale.
 • Strengklemme holder posetoppen åpen under fylling og lukket under transport.
 Mer...
Se alle detaljer
Spesifikasjoner
Medietype
Bufret peptonvannbuljong
Produksjonssegment
Miljøovervåking, Post-Chill, Pre-Chill, Klar til å lage mat
Testtype
Miljø
Varemerke
3M™
Volum
225 mL
Detaljer
 • Gammabestrålt bruksklar pose med 225 ml bufret peptonvannsbuljong, ikke behov for blanding eller sterilisering.
 • Den flate bunnen gjør at posen kan stå oppreist når den skal fylles med prøvemateriale.
 • Strengklemme holder posetoppen åpen under fylling og lukket under transport.

3M™ oppformeringspose med 225 ml bufret peptonvannsbuljong er en tung og punkteringssikker pose som er ideell for mange prøvetakings- og oppformeringsprosedyrer.

Den oppfyller strenge laboratorietestkrav og er sterk nok til å tåle preparering og håndtering av prøver. Den er forhåndsfylt med 225 ml oppformeringsbuljong og er klar til bruk uten blanding. Ha i prøven, homogeniser for å blande, og sett den deretter rett i inkubatoren. Buljongen og posen dekontamineres ved gammastråling for å opprettholde organismenes overlevelsesevne og lang holdbarhet. Den flate bunnen gjør at posen kan stå på egen hånd, og den kraftige strenglåsen holder posen åpen, slik at teknikeren kan arbeide med begge hender. Når tilstrekkelig med prøvemateriale er fylt i, brettes toppen, og strengeendene klemmes over bretten for å forsegle posen. Posen, som består av flere lag, er sterk nok til å brukes med en stomacher, slik at prøven kan blandes med anrikingsløsningen. Produktet fremstilles i USA med importerte materialer og med ISO 9001:2008-sertifisert kvalitetssikring. Bare beregnet på laboratoriebruk. Bufret peptonvannsbuljong brukes som fortynningsmiddel eller som ikke-selektiv anriking av mikroorganismer som salmonella-arter eller E. coli fra næringsmiddelprøver og miljøprøver før selektiv anriking og isolering. Mikroorganismer som kan finnes i et matprodukt, kan være nær dødelig skadet av matbehandlingsteknikker og kan kanskje ikke gjenopplives ved direkte seleksjonsteknikker. Bufret peptonvannsbuljong fremmer gjenopplivingen av mikroorganismer som kan være skadet.

Kontakt 3M

Send oss en melding

Takk for din henvendelse til 3M. Informasjonen du oppgir i denne sammenheng vil bli brukt til å svare på din henvendelse, via mail eller telefon, fra en 3M representant eller en av våre autoriserte samarbeidspartnere som vi eventuelt deler personlig informasjon med, iht retningslinjer i 3M Personvernerklæring.

 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 • 3M takes your privacy seriously. 3M and its authorized third parties will use the information you provided in accordance with our Privacy Policy to send you communications which may include promotions, product information and service offers. Please be aware that this information may be stored on a server located in the U.S. If you do not consent to this use of your personal information, please do not use this system.

 • Send meldingen

Takk for at du kontakter 3M.

Vi har mottatt meldingen din, og undersøker nå din forespørsel
Én av våre representanter vil ta kontakt med deg på telefon eller e-post

An error occurred.