3M™ prøvetakingssvaber med 4 ml nøytraliserende buffer RS9604NB, 100 per eske

 • 3M ID 7000030301
 • UPC 50707387581140

Røret med nøytraliserende buffer er klart til innsamling av miljøprøver.

Svaberen kommer inn i hjørner og vanskelig tilgjengelige områder og gir dermed økt nøyaktighet.

Praktisk utforming bidrar til å standardisere prøvetakingen, både blant teknikere og fra anlegg til anlegg.

Se flere detaljer

Detaljer

Høydepunkter
 • Røret med nøytraliserende buffer er klart til innsamling av miljøprøver
 • Svaberen kommer inn i hjørner og vanskelig tilgjengelige områder og gir dermed økt nøyaktighet
 • Praktisk utforming bidrar til å standardisere prøvetakingen, både blant teknikere og fra anlegg til anlegg
 • Flasker har god plass, slik at det skal være enkelt å fylle i prøvemateriale og mikse
 • Selvforsynt svaber og rør for økt produktivitet og effektivitet

3M™ prøvetakingssvaber med 4 ml nøytraliserende buffer er et praktisk og raskt prøvetakingsredskap for prøvetaking og testing på små overflateareal i miljøet.

Den medfølgende svaberen gir enkel prøvetaking, og røret har god plass til prøvemateriale og til miksing for å frigjøre organismer fra svaberen. Dekontaminering ved gammastråling gir prøvetakingsutstyret lang holdbarhet. 3M prøvetakingssvaber produseres i USA med ISO 9001:2008-sertifisert kvalitetssikring. Bare beregnet på laboratoriebruk. HACCP-modellen (Hazard Analysis Critical Control Point) er det mest anerkjente systemet for mattrygghet i verden. 3Ms prøvetakingsprodukter identifiserer mulige matbårne risikofaktorer, påviser hvor de er, og utgjør dermed et viktig element i HACCP-modellen. Våre svabre og svamper er enkle å håndtere, inneholder stabile anrikningsmedier og er egnet for nøyaktig testing av mange ulike farer og kontrollpunkter. De er laget for trygg innsamling, oppbevaring og sikring av innhold fra prøvetakingsstedet til laboratoriet uten lekkasjer eller skader på prøven. Det anbefales å bruke nøytraliserende buffer ved overflatetesting etter mikroorganismer som kan forekomme på meieri- og matutstyr som er desinfisert med klor eller kvartære ammoniumforbindelser. Det kan inaktivere den bakteriedrepende og bakteriostatiske virkningen av klor og kvartære ammoniumforbindelser. Det er viktig å nøytralisere disse kjemikaliene for å kunne påvise forekomst av potensielt skadelige mikroorganismer på en nøyaktig måte. Bruk av nøytraliserende buffer ved mikrobiologisk undersøkelse av overflater anbefales i standardmetoder for testing av meieriprodukter, og anbefales dessuten ved nedbryting og dekontaminering av prøver med mykobakterier.

Spesifikasjoner

Ta kontakt med oss, Vi er her for å hjelpe.

Trenger du hjelp til å finne det rette produktet til prosjektet ditt? Kontakt oss hvis du trenger råd om produkter, har tekniske spørsmål eller spørsmål om bruk, eller hvis du vil komme i kontakt med en teknisk 3M-spesialist

Send oss en melding

Takk for din henvendelse til 3M. Informasjonen du oppgir i denne sammenheng vil bli brukt til å svare på din henvendelse, via mail eller telefon, fra en 3M representant eller en av våre autoriserte samarbeidspartnere som vi eventuelt deler personlig informasjon med, iht retningslinjer i 3M Personvernerklæring.

 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 • 3M takes your privacy seriously. 3M and its authorized third parties will use the information you provided in accordance with our Privacy Policy to send you communications which may include promotions, product information and service offers. Please be aware that this information may be stored on a server located in the U.S. If you do not consent to this use of your personal information, please do not use this system.

 • Send meldingen

Takk for at du kontakter 3M.

Vi har mottatt meldingen din, og undersøker nå din forespørsel
Én av våre representanter vil ta kontakt med deg på telefon eller e-post

An error occurred.