1. Norge
 2. Alle 3M-produkter
 3. Rekvisita til laboratorier og testing
 4. Indikatorer for termisk eksponering
 5. 3M™ Freeze Watch™ Indikator 9805FW, 0°C/32°F, 400/eske

3M™ Freeze Watch™ Indikator 9805FW, 0°C/32°F, 400/eske

 • 3M ID 7000002736
 • UPC 00707387093112,00021200311666,50021200311661

Rimelig løsning for å overvåke produktets eksponering for frysetemperaturer

Selvklebende bakside sitter godt fast på de fleste pakningsmaterialer.

Enkel, visuell tolkning av resultater.

Se flere detaljer

Spesifikasjoner

Detaljer

Høydepunkter
 • Rimelig løsning for å overvåke produktets eksponering for frysetemperaturer
 • Selvklebende bakside sitter godt fast på de fleste pakningsmaterialer
 • Enkel, visuell tolkning av resultater
 • Aktiveringstemperatur på 0°C/32°F sørger for korrekt frakt for frysesensitive varer

3M™ Freeze Watch™ Indicator 9805FW består av en indikatorfølsom væske i en spesialkonstruert ampulle for å overvåke om temperaturfølsomme produkter har vært utsatt for minusgrader.

Ampullen sprekker når den utsettes for temperaturer som er lik eller under 0°C/32°F og farger papiret bak for å indikere at produktet har vært utsatt for uakseptable temperaturer. Når 3M™ Freeze Watch™ Indicator 9805FW er festet på ytteremballasjen på temperaturfølsomme produkter under transport og lagring, vil den gi en pålitelig måling for temperatureksponering. Den selvklebende, trykksensitive indikatoren klistrer seg fast til nesten alle tørre og rene overflater og sitter godt fast under hele transporten. Indikatorene er ideelle for å overvåke produkter som er utsatt for skade når de eksponeres for minusgrader under transport eller lagring. Selvom frysesensitive varer pakkes, sertifiseres og pakkes i termoesker er det ingen garanti for at produktet er intakt etter transporten. Selvom en pakke er fysisk intakt ved levering er det ikke mulig å vite om innholdet har vært utsatt for minusgrader. Selv på godt emballerte pakker gir 3M™ Freeze Watch™ indikatoren en viktig sikkerhet med en tydelig påvisning om produktet har vært utsatt for minusgrader. Denne kostnadseffektive indikatoren som festet på utsiden av pakken sørger for at transportselskapet raskt kan identifisere og håndtere pakken som spesialgods. Om pakken utsettes for minusgrader vil indikatoren tydelig vise mottakeren at innholdet kan være ødelagt/skadet til tross for at emballasjen ikke er skadet.

Ta kontakt med oss, Vi er her for å hjelpe.

Trenger du hjelp til å finne det rette produktet til prosjektet ditt? Kontakt oss hvis du trenger råd om produkter, har tekniske spørsmål eller spørsmål om bruk, eller hvis du vil komme i kontakt med en teknisk 3M-spesialist

Send oss en melding

Takk for din henvendelse til 3M. Informasjonen du oppgir i denne sammenheng vil bli brukt til å svare på din henvendelse, via mail eller telefon, fra en 3M representant eller en av våre autoriserte samarbeidspartnere som vi eventuelt deler personlig informasjon med, iht retningslinjer i 3M Personvernerklæring.

 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 • 3M takes your privacy seriously. 3M and its authorized third parties will use the information you provided in accordance with our Privacy Policy to send you communications which may include promotions, product information and service offers. Please be aware that this information may be stored on a server located in the U.S. If you do not consent to this use of your personal information, please do not use this system.

 • Send meldingen

Takk for at du kontakter 3M.

Vi har mottatt meldingen din, og undersøker nå din forespørsel
Én av våre representanter vil ta kontakt med deg på telefon eller e-post

An error occurred.