3M™ Scotch-Weld™ Gummilim 1300l

  • Limer neopren, SBR, butyl, og andre gummityper til diverse andre substrater
  • Ypperlig fukt- og varmebestandighet og vil fungere opp til 148 °C.
  • Kan brukes som kontakt- eller våtlim
  • Leveres i tuber, bokser eller spann
 Mer...
Se alle detaljer
Fuze Product Results
Lukk

TA KONTAKT MED OSS!

La oss jobbe sammen! 3M-produkter utvikler seg kontinuerlig for å møte kundenes behov bedre. Hvis du trenger hjelp til å finne riktig produkt for prosjektet ditt, eller har andre spørsmål om 3M-løsninger.
Ring oss 00 47 6384

Detaljer
  • Limer neopren, SBR, butyl, og andre gummityper til diverse andre substrater
  • Ypperlig fukt- og varmebestandighet og vil fungere opp til 148 °C.
  • Kan brukes som kontakt- eller våtlim
  • Leveres i tuber, bokser eller spann
  • Kompatibelt med industrielt sprøyteutstyr

3M™ neopren høytytende gummi- og pakningslim 1300 er et allsidig, løsemiddelbasert lim. Det gir øyeblikkelig håndteringsstyrke og god varmebestandighet, og er vanlig for liming av de fleste gummi- og pakningsmaterialer. Det passer også for anvendelser med store områder med gummiduk, støtfangere og mye mer.

Et allsidig gummi- og pakningslim 3M™ neopren høytytende gummi- og pakningslim 1300 er et av våre mest allsidige løsningsbaserte lim for gummi og pakninger. Dette limet føyer neoprengummi, resirkulert gummi, SBR-gummi og butylgummi sammen med metall, tre og de fleste plasttyper. Det gir ypperlig varme- og vannmotstand, og gir resultater i temperaturer opp til 148 °C . 3M™ neopren høytytende gummi- og pakningslim 1300 tørker raskt mens det gir tid for posisjonering og justeringer uten å forsinke arbeidsprosessene. Anbefalte bruksområder Generell vedlikehold Liming av gummipakninger på metalloverflater Generelle limanvendelser (må ikke påføres EPDM eller TPO) Liming av gummi til forskjellige substrater Reparasjon av gummi Et dagligdags vedlikeholds-lim med industrielle egenskaper På grunn av allsidigheten bak konstruksjonen av 3M™ neopren høytytende gummi- og pakningslim 1300, har det blitt en av de mest populære tapene for generelle vedlikeholds-anvendelser. For å oppfylle kravene fra storskalaoperasjoner har vi gjort 3M™ neopren høytytende gummi- og pakningslim 1300 tilgjengelige i tuber, bokser og spann. Dessuten er dette limet spraybart med industrielt sprayutstyr. Påføring av limet Enten det sprayes, børstes eller rulles på er det enkelt å påføre dette limet fra 3M™. Start med å påføre limet nøye på overflaten til du har fått et jevnt strøk. Med et overlappende mønster bør påføring av ett strøk være tilstrekkelig for de fleste overflater. Effektiv limdekning er oppnådd når 80 % eller mer av overflaten dekkes. Noen substrater, inklusive porøse materialer, kan kreve et strøk til. Hvis du vil påføre mer lim, er det bare å vente til det eksisterende limet er tørt ved berøring og deretter fortsette med påføringen av et strøk til.

Dokumentasjon
Markedsføringsvideoer