1. Norge
  2. Alle 3M-produkter

3M ID B40067038
  • Sørger for umiddelbar klebing til metall og andre overflater og motstår løfting og krølling for superskarpe lakklinjer
  • Er formbar og bevarer integriteten rundt et hjørne
  • Enkelt å rive av baksiden, uten frynsing, fjerning i ett stykke
  • Myk, kontrollert avrulling, kommer jevnt av rullen og revner ikke ut fra rullen
 Mer...
Se alle detaljer

TA KONTAKT MED OSS!

La oss jobbe sammen! 3M-produkter utvikler seg kontinuerlig for å møte kundenes behov bedre. Hvis du trenger hjelp til å finne riktig produkt for prosjektet ditt, eller har andre spørsmål om 3M-løsninger.
Ring oss 00 47 6384

Detaljer
  • Sørger for umiddelbar klebing til metall og andre overflater og motstår løfting og krølling for superskarpe lakklinjer
  • Er formbar og bevarer integriteten rundt et hjørne
  • Enkelt å rive av baksiden, uten frynsing, fjerning i ett stykke
  • Myk, kontrollert avrulling, kommer jevnt av rullen og revner ikke ut fra rullen
  • Tapen er varmebestandig og tåler herding av lakk i høy temperatur

3M™ maskeringstape for høy temperatur 501+ er en premium maskeringstape med kreppet papir utformet for å lage superskarpe lakklinjer ved de fleste typer industriell lakkering, inkludert herdingssykluser med høy temperatur opptil 149 grader C i 30 minutter, og den kan fjernes rent i ett stykke.

Denne tapen er myk å berøre og har alle egenskaper som forventes av en profesjonell maskeringstape. Limet i naturgummi sørger for umiddelbar klebing for rask påføring sammen med pålitelig festeevne som motstår løfting, krølling og lekkasjer ved kantene. Den kan fjernes rent, noe som bidrar til redusert arbeidsmengde, mindre opprydding og skarpe lakklinjer. Den myke baksiden bidrar til å oppnå fullstendig overflatekontakt, og den er også løsemiddel- og fuktighetsbestandig, noe som minimerer gjennomsiging. En spesiell baksidebehandling sørger for myk avrulling, så det er enkelt å håndtere og kontrollere tapen, og avfallet reduseres. Det er enkelt å rive av tapen fra rullen, noe som bidrar til bedre håndtering, men den er likevel sterk nok til å motstå uønsket avrivning når den skal fjernes etter at jobben er ferdig. 3M™ maskeringstape for høy temperatur 501+er formbar for enkel maskering rundt hjørner og over ujevne overflater, med enkel håndtering som reduserer tiden brukt til påføring. Denne tapen kan kvalifiseres for ASTM D-6123 (erstatter den foreldede PPP-T-42C, type I, (CID-A-A-883B)). Hva er maskeringstape? Maskeringstape ble utviklet spesielt for å beskytte omliggende flater fra overspray, for å gi rene lakklinjer og for å kunne fjernes enkelt og rent når jobben er gjort. Maskeringstaper fra 3M kleber godt, de motstår løsemidler og vann fra malingen og de er sterke nok til å holde på plastfolie, men de kan likevel fjernes rent uten å skade overflaten under. Baksiden, vanligvis av kreppet papir, kan forme seg etter buede og ujevne overflater. Tapen kan rives for hånd, så det er ikke nødvendig med verktøy under påføringen. En maskeringstape må spesifisere hvilke overflater den kan klebes til, og hvor lenge den kan stå for å fjernes rent. En svært tynn eller dårlig produsert tape kan revne eller frynses, enten når den tas av rullen, eller når den fjernes etter bruk. Enkelte maskeringstaper har nok strekkstyrke til lett kommersiell og industriell bruk, inkludert sammenbunting, markering, forsegling, midlertidige reparasjoner, filmerking, skjøting og overflatebeskyttelse. Den klassiske maskeringstapen med kreppet papir har en lysebrun farge, men maskeringstapene våre leveres i flere farger og formler, både for generelle og spesifikke anvendelser. En rull med maskeringstape er en standardartikkel i verktøykassen eller på depotet i byggebransjen, for lagerarbeid, for militæret, i båtbransjen, til frakt og i detaljhandelen.