DITT BLOD, ANDRES FREMTID!

  • Plasters

    Give er en kampanje fra 3M hvor vi ønsker å rette søkelys mot viktigheten av aktiv blodgiving. Vi spesialdesigner hvert år et sett med fargerike plaster og deler disse ut til blodgivere lokalt og på verdensbasis – som et bevis på at blod er viktig og ethvert bidrag teller.

    Blodbanken i Oslo mister ca. 3000 blodgivere hvert år av ulike årsaker. Det vil si at behovet for blodgivere er stort. Bli blodgiver og hjelp til med å redde liv. Ditt blod kan gi andre en framtid. En halv liter kan redde 3 liv...


Konkurranseregler

1. Ved å fylle ut skjemaet med dine kontaktopplysninger aksepterer du at 3M Norge AS registrerer dine data slik at vi kan sende deg de nye Nexcare Give plastrene for 2017 uten omkostninger. Det sendes kun ett sett med plaster pr. husstand. For å delta må du være over 18 år og bosatt i Norge.

2. For å delta i trekningen av premien Apple Watch må du i tillegg registrere deg som blodgiver hos Blodbanken i Oslo. Registreringen må skje i perioden 15. mai til 11. juni på linken du mottar etter å ha trykket «SEND». Denne linken fører deg til Blodbanken i Oslo sin registreringsside for blodgivere.

3. Alle som registrerer seg som mottaker for gratis Give plaster, samt melder seg som blodgiver hos Blodbanken i Oslo vil delta i trekningen av en Apple Watch til en verdi av kr. 4.500,-.

Trekningen skjer på Verdens Blodgiver dag 14. juni. Vinneren annonseres på denne kampanjesiden og blir kontaktet av 3M Norge AS.

4. For å kunne delta i uttrekningen av premien aksepterer jeg at 3M Norge AS deler mine kontaktdata med Blodbanken i Oslo.

5. Ansatte i 3M Norge AS og Blodbanken i Oslo har ikke anledning til å delta i trekningen av premien Apple Watch.


Blood Drops
50% av oss vil i løpet av livet ha behov for blod, eller produkter laget av blod.
Apple iWatch

Eirik Ohna er årets vinner av GIVE kampanjen 2017!

På vegne av Blodbanken Oslo og 3M Norge gratulerer vi med premien: Apple Watch!

  • Følg Blodbanken Oslo på Facebook  

Follow Nexcare™ Brand
3M and Nexcare™ are trademarks of 3M.
Bytt lokalisering
Norge - norsk