1. 3M Norge
 2. 3M Gruvedrift, olje og gass

3M Gruvedrift, olje og gass

Raffineri og kjemisk anlegg
Vi forbedrer produktiviteten og beskytter virksomheten din
Se alle produkter - Gruvedrift, olje og gass

Gruvedrift, olje og gass

Forbedrer produktiviteten og beskytter virksomheten din

3M vet hvordan det er å jobbe under utfordrende forhold på fjerntliggende steder - mineralutvinning ligger i genene våre. Vi bruker vår omfattende bransjekunnskap og ekspertise til å utvikle gode løsninger som forbedrer produktiviteten og lønnsomheten din.


Produkter - Gruvedrift, olje og gass

Se alle produkter - Gruvedrift, olje og gass

     

    • Forbedrer produktiviteten og beskytter virksomheten din

     Vi vet hvordan det er å jobbe under utfordrende forhold på fjerntliggende steder - mineralutvinning ligger i genene våre.  3M står for Minnesota, Mining and Manufacturing .«Mining» (gruvedrift) er den andre «M»-en i 3M. Vår førstehåndskunnskap om utfordringene innen gruvedrift, olje og gass hjelper oss til å utvikle produkter og tjenester som beskytter virksomheten,  lønnsomheten, dine ansatte og miljøet. Mikroskopiske glassbobler, et tilsetningsstoff som kan gjøre polymerskum så sterkt at det kan motstå det ekstreme trykket man finner i oljebrønner på dypt hav. 3Ms reflekterende materialer forbedrer synligheten ved dårlige lysforhold når de er blir opplyst av en lyskilde. Rensesystemene våre for amingass, sikrer at du får forbedret effektivitet samtidig som de beskytter prosessutstyr og reduserer vedlikeholdskostnader. Med 3M kan du være sikker på at du er i front av utviklingen.

     

    • Produkter for gruvedrift, olje og gass

     Se hvilke 3M-produkter som driver industrien framover.

     Se alle produkter - Gruvedrift, olje og gass Arrow

    • 3M Science. Applied to Life.™

     Det nye varemerket vårt har vitenskapen i sentrum for alt vi gjør.

     Les mer Arrow

    • Finn ut mer om hvordan keramisk materiale utgjør forskjellen

     3M™ keramisk sandfiltersystem forbedrer produktiviteten og effektiviteten.

     Se her Arrow

    Om 3Ms markeder for gruvedrift, olje og gass

    • 3M startet for over 100 år siden som et gruvedriftselskap. I dag hjelper vi kundene med å utnytte ekspertisen vår innen teknologier for utvinning, transport, produksjon og sikkerhet innen gruvedrift, olje og gass. 3M har løsninger for alt fra sikkerhet på arbeidsplassen til hydraulisk frakturering, retningsboring og raffineringsteknologier for petrokjemi som maksimerer investeringene dine.