3M™ Lamellrondell 769F, sliping av sveis

Ytelse i takt med verdi.

Gjør plass i butikken til 3M™ Lamellrondell 769F


NY 3M™ Lamellrondell 769F

 • Med det nyeste medlemmet i 3Ms lamellrondellfamilie får du premium slipeprodukter til en rimelig pris. 3M™ Lamellrondell 769F har 3M presisjonsformede slipemineraler (PSG), som gir lang levetid og raskere avvirkning enn konvensjonelle lamellrondeller av aluminiumzirkonium. Bestill en prøve for å oppleve denne uslåelige kombinasjonen av ytelse og verdi selv.


Lamellrondellen du har ventet på.

Du har kanskje vært på utkikk etter kombinasjonen av ytelse og verdi uten å ha funnet den, men nå trenger du ikke lete lenger. 3M™ Lamellrondell 769F er rimelig uten at dette går på bekostning av ytelsen, takket være 3M presisjonsformede slipemineraler (PSG).

 • 769F-produktserien

  3M™ Lamellrondell 769F har 3M presisjonsformede slipemineraler (PSG) og en slitesterk polyesterbakside. Den varer lenge og tåler bruksområder med kraftig til høyt trykk, som for eksempel avfasing, sveisesliping og avgrading av kanter. Den etterlater også en finish som gjør den til et utmerket valg til for eksempel matting og klargjøring av overflater med middels trykk.


Integrert allsidighet

På de fleste verksteder er lamellrondellen det mest allsidige slipeproduktet. 3M™ Lamellrondell 769F er akkurat så allsidig som du forventer at en lamellrondell skal være – den er brukervennlig og dekker en rekke bruksområder. Men det er en stor forskjell: Den utkonkurrerer konkurrentene, både til å få jobben gjort og i budsjettet ditt.

 • Avfasing av en metallkant med en lamellrondell
  Avfasing

  Avfasing kan være en hard påkjenning for de fleste lamellrondeller. Men den nye 3M™ Lamellrondell 769F er klar til å ta denne utfordringen. Polyesterbaksiden tåler høyt trykk, og 3M presisjonsformede slipemineraler (PSG) skjærer gjennom metall uten å bli overopphetet eller sløve. Resultatet er en perfekt avfaset kant som er klar til sveising.

 • Avgrading av metall med en lamellrondell
  Avgrading

  Etter at en del er kuttet, har den ofte skarpe metallgrader på kantene. Gjør unna avgradingen raskt uten å skade deler. 3M presisjonsformede slipemineraler (PSG) som finnes i 3M™ Lamellrondell 769F, fjerner metallgrader og skarpe kanter enkelt. Resultatet blir et arbeidsstykke fritt for grader som er klart til neste trinn.

 • Sliping av en sveis med en lamellrondell
  Sveisesliping

  Når du skal slipe en sveis med en lamellrondell, trenger du den riktige kombinasjonen av mineral og bakside. 3M™ Lamellrondell 769F leverer denne kombinasjonen. 3M presisjonsformede slipemineraler (PSG) har rask avvirkning og god slitestyrke ved at de avbrytes ned til nye skarpe punkter. Baksiden slites ned jevnt, og det kommer stadig vekk nye, skarpe mineraler, slik at avvirkningen kan fortsette.


Har du behov for hastighet?

Hvis du trenger enda høyere avvirkningsgrad, prøv 3M™ Cubitron™ II slipeprodukter.

FINN UT MER