Mann som sliper metall i rør

Ditt verksted. Våre slipeprodukter.

Prøv de nyeste produktene våre, og se hva 3M slipeprodukter i verdensklasse kan gjøre for verkstedet ditt.

BESTILL EN PRØVE

Få arbeidet gjort med 3M slipeprodukter i verdensklasse

Stol på 3M slipeprodukter hvis du er ute etter å ta verkstedet ditt til neste nivå. Produktene våre er utviklet basert på banebrytende teknologi, for eksempel 3M presisjonsformede slipemineraler (PSG) og formbare ikke-vevde fibre, og de leverer ytelse som operatørene kan føle i hendene og se på metallet.


Se de nyeste produktene våre.

Du er alltid på utkikk etter det nyeste og beste. Det er derfor vi hele tiden driver med nyskaping for å gi deg det du trenger. Enten det er et slitesterkt slipehjul eller en lamellrondell, en fiberrondell eller en kappeskive med rask avvirkning eller det beste produktet til klargjøring av overflater, har vi det du er på utkikk etter.


Vinkelsliper og rondell under sliping av metall, lager gnister
Ta kontakt med oss.

Vi ønsker å hjelpe deg med å finne ut hvilke tradisjonelle slipeprodukter som fungerer best for det du skal bruke det til. En ekspert på slipeprodukter fra 3M vil kontakte deg for å sørge for at du får produktet du trenger til å få jobben gjort riktig.

SPØR EN EKSPERT

Trenger du noe annet?

Hvis produktene ovenfor ikke er det du er ute etter, kan du se hele vinkelsliperporteføljen vår. Du finner hele utvalget av lamellrondeller, fiberrondeller, hjul og mer – som drives av 3Ms kjerneteknologier, og som er understøttet av mange tiårs kunnskap innen slipeprodukter og erfaring innen metallarbeid.