Produktbruksområder innen metallbearbeiding

Bruksområder der 3M vil forbedre metallproduksjonen.

 • Festing
  Festing

  Vedheft laget for å vare! Fra forbedring av utseendet til forbedring av ytelsen, brukervennlighet og raskere monteringstider – 3Ms festeløsninger kan hjelpe deg å få et mer konkurransedyktig produkt med høyere kvalitet til markedet.

 • Binding
  Binding

  Fra forbedring av utseendet til forbedring av ytelsen, brukervennlighet og raskere monteringstider – 3Ms løsninger for sammenføyning kan hjelpe deg å få et mer konkurransedyktig produkt med høyere kvalitet til markedet.

 • Demping
  Demping

  Stillhet er lyden av kvalitet. Hvis vibrasjonsdemping og støykontroll er viktig for produktets ytelse, er det på tide å evaluere 3Ms Acoustic Solutions.

 • Fjern grader og skarpe kanter som på metalldeler etter stansing, kutting og maskinering. 3M tilbyr et bredt spekter av avgradingsslipeprodukter – som sikrer at ingen grader blir igjen.

  Avgradingsprodukter

 • Festing
  Festing

  Tenk nytt om designen din og dropp skruene. 3Ms festeløsninger er sterke, men kan enkelt flyttes. De kan erstatte skruer, bolter og nagler i designene dine.

 • Glatte metalloverflater, samtidig som del geometrien forblir intakt. 3M gir en balanse mellom styrke og finesse ved å tilby et allsidig sett med slipemiddelprodukter og avansert keramikk for å hjelpe deg å blande, forberede og perfeksjonere.

  Etterbehandlingsprodukter

 • Fjern metall og sveiser raskt. Form deler for å møte prosjektkravene. 3M tilbyr en rekke løsninger, inkludert blåsedyser, slipehjul og -skiver, for å oppfylle dine krav til metallbearbeiding – og få fasong på delene dine.

  Slipeprodukter

  Feltveiledning: Slipeprodukter for vinkelslipere (PDF, 1,73 MB)

 • Håndsliping
  Håndsliping

  Fra verktøysliping og overflatebehandling til daglig vedlikehold – noen ganger får elektriske eller trykkluftdrevne verktøy ikke tilgang til overflater som er vanskelige å nå. 3M slipeprodukter, -ark og håndpader er formbare og fleksible, og tilbyr løsninger for de trangeste hjørnene.

 • Sliping med elektriske eller trykkluftdrevne verktøy
  Sliping med elektriske eller trykkluftdrevne verktøy

  Fra sveisefjerning til etterbehandling avhenger sliping med elektriske eller trykkluftdrevne verktøy av verktøyenes styrke og finesse for å kunne fremme resultater. 3M tilbyr en rekke verktøy og slipeprodukter, som vinkelslipere og in-line-slipemaskiner, utformet for å levere på alle metallbearbeidingstrinn.

 • Fra sliping og dimensjonering til superfining - 3M har innovative løsninger for konvensjonelle slipemaskiner, presisjonsslipemaskiner for dagens tøffe prosessutganger innen bilindustrien, luftfart, olje og gass, metall / glassbehandling og andre industrier.

 • For å få det beste sluttproduktet er det viktig med en ren start. 3Ms slipemiddelløsninger gjør jobben raskt og effektivt, og fjerner uønskede lag fra metallet uten å skade den underliggende overflaten.

 • Det å få et rent kutt på rør eller tynnplater kan være vanskelig. 3M produkter gjør kutting og snitting raskt og mer presist, og gjør metallplatedimensjonering enkelt.

 • Hold sveisene sterke og sluttproduktet jevnt. Vi har produktene du trenger for å utføre sveiseforberedelser, -avfasing, -fjerning og kantsliping og dimensjonering enklere, renere og mer effektivt.

  Klikk her for mer informasjon om sømfjerning og overflateblanding

 • Beskytt metallarbeidernes øyne, ører og lunger med de siste fremskrittene innen sikkerhetsprodukter for arbeidere. Beskyttelsesutstyret vårt er av høy kvalitet, komfortabelt og kostnadseffektivt. Det understøttes av eksepsjonell teknisk kompetanse og kundeservice.