1. 3M Norge
  2. 3M Industri og produksjon
  3. MRO reparasjon og overhaling: Optimalisering/problemløsning
3M Industri og produksjon
Optimalisering / problemløsning: MRO reparasjon og overhaling
Hverdagslige utfordringer løst, hver dag.

3M Maintenance, Repair and Operations (MRO) (vedlikehold, reparasjon og drift) industrielle limløsninger og viktig hverdagstaping.

MRO-aktiviteter er tryggere og mer effektive når de rette produktene alltid er for hånden. Men mangfoldet og uforutsigbarheten av vedlikeholdsoppgavene gjør det problematisk for bedrifter å håndtere lageret av hjelpemidler som trengs. Basert på flere tiårs erfaring i å støtte fagfolk på tvers av bransjer, inneholder 3Ms MRO standard produkter flere enn 100 produkter, pakket for å gjøre det enkelt å kjøpe, bruke og følge opp. Inneholder alt som trengs for generell rengjøring, reparasjon & vedlikehold, maskering & beskyttelse, liming & fuging, pakking og mye mer. 3M standard produkter er en bekvem enkel kilde som dekker de fleste krav innen lime- og tapearbeid.Maskering-,kanal- og lerretstaper

3M™ Maskeringstaper – nå er det enkelt å velge den beste tapen for å få jobbene utført riktig. Dette forenklede 5-tapesystemet er utviklet etter økende ytelsesnivåer og fellesmålet er å hjelpe deg med å fullføre jobber det er verd å fullføre. 3M™ Kabel og lerretstaper er kontruert for å holde. Om overflaten du jobber med er glatt og behandlet eller ru og ubehandlet; om jobben du skal utføre tar en time eller ett år, har 3M™ utvalget av pålitelige taper som får jobben gjort.


Pakketape , dispenser og svært sterk glassfibertape

3M™ tilbyr en komplett serie med sterke, pålitelige limesystemer for kartong og er markedsledere i sterke taper som er laget for å oppfylle tilnærmet alle utfordringer innenfor oppgavene med å stroppe, bunte eller forsterke. Leverer kvalitet med tape som holder produksjonslinjer i bevegelse med færre avbrudd og sikrer at emballasje er forseglet ved ankomst.


Enkeltklebende spesialtape

Uansett hvilke behov du har for tape, finnes det en 3M™ spesialtape som kan hjelpe deg med å utføre, vurdere, beskytte, merke, maske, ta av, fargekode, dekke, lyddempe og mer.


Limoverføring og dobbeltsidige tapetyper

Allsidighet, tilgjengelighet og hastighet. Det er hva du får med Scotch® ATG overføringstaper til sammenstillingsjobber i virksomheter. Klar til å lime, sette sammen, montere eller laminere materialer som papir, plast, metall, skum og mer.


3M™ VHB™ tape og dobbeltsidige skumtaper

3M™ VHB™ er den overlegende sterke raske og enkle måten å lime sikkert og holdbart. 3M™ VHB™-taper åpner en ny verden av muligheter, og overflødiggjør nagler, skruer, bolter og sveising og forbedrer designkonstruksjon, estetikk og produktivitet.

3M™ Dual Lock™ gjenlukkbar festing

Enkelt å åpne Hundrevis av åpninger i en fart. Spesiell soppformede hoder lukker med et knepp, og forblir lukket. For et sterkt, pålitelig, og allikevel gjenlukkbart feste eller påheng.

Lim og fugemasser

Hva du enn trenger innenfor limprodukter, gir 3M™ to komponent lim høy styrke, holdbarhet, lite lukt og bedret estetikk. 3M™ spraylim er svært anvendelige for liming av metall, høyttrykkslaminat, plast, isolasjon, skum, tekstiler, tre, MDF og en rekke andre materiale.

Ta kontakt med oss

Vi er her for å hjelpe

Trenger du hjelp til å finne det rette produktet til prosjektet ditt? Kontakt oss hvis du trenger råd om produkt, teknisk veiledning eller råd om bruksområde, eller du vil snakke med en 3M-tekniker.