1. 3M Norge
 2. 3M Industri og produksjon
 3. Silver slipeprodukter
3M Industri og produksjon

Nye 3M™ Silver slipeprodukter for metallarbeid og produksjon

Kvalitet uten kompromiss

 • 3M™ Silver er en ny klasse av slipeprodukter med 3M presisjonsformet slipemineral. Disse nye produktene varer betydelig lenger enn konvensjonelle slipeprodukter slik som aluminiumoksid og aluminiumzirconium, som gir de slipende egenskapene du trenger og verdien du ønsker. Få alt i ett hjul.


Tilgjengelig nå: 3M™ Silver slipehjul

En uslåelig kombinasjon av ytelse og verdi.

De nyeste ansikter i metallsliping og kutting er 3M™ Silver kappeskive og navrondell. Det gir produktet en lang levetid og raske kutt ved å benytte 3Ms presisjonsformede slipemineraler. De er ikke bare nye – de er revolusjonerende.

 • 3M™ Silver navrondell (DCGW) representerer en ny klasse av vinkelslipeprodukt – drevet av den legendariske farten og den lange levetid til 3M presisjonsformet slipemineral. De er det ideelle valget for bruksområder slik som sveisefjerning, grading, kantavrunding og mer – og tilbyr et raskere kutt og lengre levetid enn aluminiumoksid og aluminiumzirconium - hjul

 • Ny 3M™ Silver kappeskive er en nyutviklet kutteskive med høy ytelse utformet for generelle bruksområder. Med 3Ms presisjonsformede slipemineraler kutter disse innovative skivene kaldere og har en lang levetid. Dette gjelder på alle typer jernholdige metaller, rustfritt stål og stållegeringer. Tilbakemeldinger sier at skivene varer lengere enn konkurransedyktige aluminiumoksid- og aluminiumzirconium skiver. Det betyr færre skivebytter og flere ferdige deler per hjul, for å forbedre produktiviteten og kontrollere kostnadene dine.


Hør hva folk sier om 3M™ Silver slipeprodukter

3M™ Silver kappeskiver og navrondell gir en uslåelig kombinasjon av ytelse og verdi – men du trenger ikke å ta vårt ord for det. Disse produsentene og utviklerne høster allerede fordelene.

 • Suksesshistorie | Metallproduksjon

  For sveisesliping på karbonstål rapporterer én kunde at 3M™ Silver navrondell har levert 28 % raskere kutt og 95 % mindre slitasje enn deres nåværende aluminiumoksidhjul.

 • Suksesshistorie | Metallproduksjon

  Ved kutting av rørenheter i stål og rustfritt stål rapporterer denne kunden 50 % mindre slitasje med 3M™ Silver kappeskive sammenlignet med deres standard aluminiumoksydhjul.

 • Suksesshistorie | Metallproduksjon

  For kutting av strukturell metallplate viste 3M™ Silver kappeskive 40 % mindre slitasje enn denne kundens vanlige aluminiumszirkoniumhjul.

 • Suksesshistorie | Produksjonshistorier

  Ved fjerning av laserslagg fra det rustfrie stålet Hardox 960 stål, varte 3M™ Silver navrondell dobbelt så lenge og krevde mindre operatørtrykk enn konvensjonelt slipematerialhjul.


Kontakt oss

Vi vil gjerne hjelpe deg med å velge det slipeproduktet som fungerer best for deg. En 3M ekspert vil kontakte deg for å sikre at du får det produktet du trenger for å få jobben gjort riktig.
Om du vil snakke med oss om produkter eller tekniske støtte, vennligst ring 06384.