Personlig verneutstyr for militæret

Personlig verneutstyr for militæret

Dere beskytter oss. Vi beskytter dere.

Legendarisk kvalitet – dokumentert slitestyrke

3M er en ledende aktør innen avansert hørsels-, åndedretts- og øyevern, kommunikasjonsheadset og annet taktisk sikkerhetsutstyr og personlig verneutstyr. Alle produkter designet for med tanke på bruk i tøffe omgivelser og videreutvikles kontinuerlig. Vi tilbyr komfort for bruk over lengre tid og har vist at våre produkter våre er pålitelige i oppdragskritiske situasjoner i felten


Videoer


Personlig verneutstyr for militæret

 • military-headsets.png

  Kommunikasjonsheadset

  Soldater må ha skjerpede sanser for å utføre vellykkede operasjoner. Hørselen kan være like viktig som synet – både i mørke og i dagslys. De må kunne høre innkommende radiosignaler uten å risikere å avsløre posisjonen sin. Det må være mulig å høre grener som knekker, eller meldinger som hviskes. Radiokommunikasjon må være mulig selv i øredøvende kampsituasjoner.
  I alle disse situasjonene er hørselen avgjørende for vellykkede operasjoner. I kamp, på rekognoseringsoppdrag eller på post kan 3M™ PELTOR™ Kommunikasjonsløsninger bidra til skjerpet hørsel.

  Se produktkatalogen

   


 • Kommunikasjon i øret

  Kommunikasjon i øret

  Med 3M™ PELTOR Tactical-øreproppene får du både hørselsvern, omgivelseslydfunksjon og kommunikasjon. Disse små, lette og oppladbare taktiske ørepluggene er designet for taktiske-, ingeniør- og vedlikeholdsrelaterte bruksområder.

  Se produktkatalogen


 • Øyevern

  Øyevern

  I tillegg til å beskytte hørselen din og legge til rette for kommunikasjon tilbyr 3M også vernebriller med avanserte optiske egenskaper.

  Vernebrillene i premium-serien har høyeste optiske klasse. Et bredt spekter av vernebrillene våre er utrustet med robust anti-ripe belegg og praktiske anti-dugg belegg. De fleste vernebrillene fra 3M leveres med pålitelig UV-beskyttelse, og alle er CE-merket og godkjent i henhold til EN166:2001. Vernebriller som er spesielt utviklet med tanke på militæret og politiet, er testet i henhold til testprogrammet STANAG 2920 (2. utgave) for beskyttelse mot støt i høy hastighet. (Ikke oppført eller sertifisert av QPL/QML)

  Se produktkatalogen


 • Hørselsvern

  Hørselsvern

  3M leverer et stort utvalg av innovative hørselsvern, som gjør det lettere å finne en løsning for dine behov. Ørepropper og øreklokker er tilgjengelige i ulike varianter og størrelser. Dette gjør det enklere å velge riktig passform for hver person og riktig beskyttelse for oppgavene som utføres. Våre innovative produktene er designet for å være komfortable ved bruk over lengre tid, og kan dermed hjelpe teamet ditt med å møte kravene til hørselsvernprogrammet dere har implementert.

  Se produktkatalogen


 • Intercom-systemer for kjøretøy

  Push-to-talk adaptere

  Robuste, vanntette adaptere med integrert trykknapp (PTT) for tilkobling av 3M™ PELTOR™-headset til kommunikasjonsradioer og mobiltelefoner.
  Vi har også ATEX-godkjente EX-adaptere til bruk i miljøer med eksplosjonsfare.

  Se produktkatalogen


Personlig verneutstyr du bør vurdere