Reflekterende materiale

Reflekterende materiale

Bidra til en tryggere verden


Produktkatalog

 • Reflekterende materiale

  Reflekterende materiale – designet for bruk på sikkerhetsbekledning eller sports- og fritidsklær. Vi har også fluorescerende farger tilgjengelig, som kan forbedre synligheten på dagtid og under forhold med dårlig lys. Scotchlite reflekterende materiale – består av vidvinklede retroreflekterende linser som monteres på et bredt spekter av slitesterkt materiale. Det er lett å sy dem fast til andre tekstiler, og lapper og emblemer kan enten broderes på eller påføres via silketrykk. Tekstilene kan skjæres ut for hånd, stanses ut eller planskjæres.

  Se produktene

 • Reflekterende overføringsfolie

  3M™ Scotchlite™ reflekterende materiale – overføringsfolier er designet for bruk på sikkerhetsbekledning eller sports- og fritidsklær. Scotchlite reflekterende materiale – overføringsfolier består av vidvinklede retroreflekterende linser som kombineres med et varmeaktivert klebemiddel. De er egnet for emblemer, lapper, logoer, etiketter i forskjellige former og størrelser, sifre og bokstaver. Brukes ofte til å lage sammenhengende laminerte kanter og rør.

  Se produktene

 • Reflekterende høyglans

  3M™ Scotchlite™ reflekterende materiale – høyglansprodukter er designet for bruk på vernebekledning. Når de brukes på riktig måte, gjør de brukerne mer synlige om natten, eller i dårlige lysforhold, når de treffes av en lyskilde. Scotchlite reflekterende materiale – høyglansprodukter består av svært retroreflekterende mikroprismer på fleksibel, glanset og UV-stabilisert polymerfolie.

  Se produktene

 • Reflekterende tape

  3M™ Scotchlite™ Reflekterende materiale – Reflekterende tape / trykkfølsomme limfolier (PSA) består av vidvinklede retroreflekterende linser som kombineres med et klebemiddel. Det er lett å legge dem på faste underlag – bare riv av papiret og sett på. PSA-folier kan skjæres til for hånd, stanses ut og silketrykkes. Det anbefales imidlertid ikke å bruke permanent lim på tekstiler som kan vaskes. Markeringsfolier er PSA-folier med et ekstra stofflerret for bruk på hjelmer og stive overflater.

  Se produktene

Global Design Lab

 • Globale laboratorietjenester: designet for synlighet

  Globale laboratorietjenester: designet for synlighet

  Mål ytelsen til reflekterende bekledning før du starter produksjon. 3M™ Scotchlite™ reflekterende materiale passer utmerket i utviklingen av produkter som gjør brukerne mer synlige. Nå kan du dra nytte av ekspertisen vi har opparbeidet oss innen reflekterende produkter, i tillegg til våre test-, forsknings- og utviklingsprosesser. Våre eksperter kan hjelpe deg med:

  – å velge riktig produkt
  – å gjøre endringer i designet
  – å sammenligne design
  – å teste ytelsen
  – å overholde forskrifter
  – å velge optimal plassering for 360° synlighet

  Utforsk Global Design Lab (US, English)


Videoer


Flere ressurser

Hvorfor bør du velge reflekterende materiale fra 3M?

 • Teknologi

  Stol på originalen.

  • Teknologien bak 3M™ Scotchlite™ reflekterende materiale har aldri vært mer innovativ. Tusenvis av tett sammenpakkede små glasskuler reflekterer lyset tilbake til kilden.
   3M™ Scotchlite™ reflekterende materiale fungerer svært godt på arbeids- og vernebekledning. Det er opp til deg å velge hvordan du vil bruke 3M™ Scotchlite™ reflekterende materiale i din produksjonsprosess, og dermed gjøre kvaliteten på produktene dine enda bedre.
  • Vi jobber kontinuerlig for å øke bevisstheten rundt 3M™ Scotchlite™ reflekterende materiale som merkevare, for dermed å øke etterspørselen etter arbeids- og vernebekledning som inneholder 3M™ Scotchlite™ reflekterende materiale. Dette kan du dra nytte av i din markedsføring. Vi tilbyr aktiv støtte og sørger for at du har alle verktøyene du trenger. Ikke gå på kompromiss – stol på markedslederen, og få størst mulig utbytte av samarbeidet.
  • ·· Merkebevissthet
   ·· Konsekvent høy produktkvalitet
   ·· Forskning og utvikling i USA og Tyskland
   ·· Omfattende ekspertise innen arbeidsbekledning med høy synlighet
   ·· Ekspertråd om standarder og forskrifter
   ·· God erfaring når det gjelder service og generell produktstøtte

 • Synlige løsninger

  Synlige løsninger

  Vi jobber kontinuerlig med innovasjon, noe som har ført til mange nye produkter på markedet, blant annet innen forbedret industrivask og flammehemmende egenskaper.

  Produktspekteret vårt inneholder nå over 50 produkter, noe som betyr at vi kan tilby riktig 3M™ Scotchlite™ reflektive materiale – nesten uansett bruksområde.


webLoaded = "false" Loadclientside=No

Reflekterende materiale fra 3M

Med 3M™ Scotchlite™ reflekterende materiale får du både fleksibilitet og funksjonalitet som er basert på reversert reflektering, og det er lett å vedlikeholde. Det finnes mange kreative måter å bruke det på.

Det er lett å sy dem fast til andre tekstiler, og lapper og emblemer kan enten broderes på eller påføres via silketrykk. Tekstilene kan skjæres ut for hånd, stanses ut eller planskjæres.

ANDRE 3M-WEBSITES
bCom
Følg oss
Bytt lokalisering
Norge - norsk