Når sikkerheten står på spill, er endring avgjørende

Gode rutiner er helt avgjørende for sikkerheten

SE ALLE PRODUKTENE

3M™ 6000i-serien filtre mot organiske damper med Brukstidsindikator

Vi presenterer 3M™ filtre mot organiske damper med 3M™ Brukstidsindikatorer teknologi. Disse innovative og brukervennlige filtrene er unike for 3M og leveres med en brukstidsindikator, slik at det blir enklere for brukerne å vite når de må byttes ut (i gitte miljøer).*

 • Enkel brukstidsindikator
  Enkel brukstidsindikator

  Når en brukstidsindikator brukes på riktig måte i egnede miljøer*, vil indikatorstripen vise den gjenværende brukstiden til filteret. En avtagbar etikett beskytter indikatorvinduet mot søl og smuss.

  Se hvordan det fungerer >

 • Optimaliser filterbruken
  Optimaliser filterbruken

  Det er ikke nødvendig å implementere felles rutiner for filterbytte siden brukstidsindikatoren vil angi filterbytte for den enkelte (ved bruk i egnede miljøer). Brukstidsindikatoren tar hensyn til brukstid, eksponeringsnivåer, brukernes pustemønster og miljømessige forhold.

 • Beskyttelse du kan stole på
  Beskyttelse du kan stole på

  Med brukstidsindikatoren fra 3M får du ekstra trygghet enten som et supplement til din nåværende rutine for filterbytte, eller som en erstatning for utarbeidede rutiner.

  Kan jeg bruke indikatoren i miljøet jeg jobber i? >


 • Bruk av indikatoren

  Brukstidsindikatoren fra 3M kan brukes som et tillegg til eksisterende rutiner for filterskifte. Du må bytte filteret etter innarbeidede rutiner for filterskifte, eller når brukstidsindikatoren indikerer det, alt etter hva som inntreffer først. I noen tilfeller kan du bruke brukstidsindikatoren som hovedrutine for filterbytte i stedet for eksisterende rutiner. Finn ut om brukstidsindikatoren fra 3M kan brukes som hovedmetode for å avgjøre når filtre må byttes:

 • 1) Mål eksponeringen av organiske damper for å fastslå hvor høyt nivået er på arbeidsplassen din.

 • 2) Legg inn måleresultatene i 3M™ Select and Service Life-programvaren. Hvis Brukstidsindikatoren ikke er egnet som en primær metode, kan den likevel brukes som et supplement til din nåværende rutine for filterbytte.


*Se bruksanvisningen til 6051i og 6055i, eller 3M™ Select Life-programvaren, for å fastslå om disse filtrene er egnet for ditt arbeidsmiljø, og om Brukstidsindikatoren kan benyttes som hovedrutine for filterskifte.


Videoer


Produktinformasjon