1. 3M Norge
  2. Health Care
  3. Hygieneovervåkning
Health Care
Hygiene Monitoring and Testing

Hygieneovervåkning

Hygieneovervåkning og -testing

  • 3M tilbyr en rekke produkter for hygieneovervåkning og -testing som leverer raske og pålitelige løsninger for overvåkning av biologisk forurensning på overflater og i vann i sanntid. Dette lar deg ta gode beslutninger som kan spare tid og penger for forretningen din.


Møt den nye vokteren av produksjonslinjen

  • Når det gjelder hygieneovervåkning står det mye på spill – og nøyaktig informasjon er kritisk. Men alle systemer er ikke like. Hold ting gående med den nye 3M™ Clean-Trace™ Hygieneovervåkning og -styringssystem, rekonstruert og mer pålitelig. Det hjelper deg å raskt forberede deg på og bestå revisjoner. Det er utformet for å gi deg sinnsro med forbedret nøyaktighet og gjennombruddsteknologi.

3M™ Clean-Trace™ Hygieneovervåkning og -styringssystem


Kontakt oss her for å lære mer om 3M™ Clean-Trace™ Hygieneovervåkning og –styringssystem

Alle feltene er obligatoriske med mindre det er angitt som valgfritt

  • Informasjonen du oppgir i dette skjemaet vil bli brukt til å svare på forespørselen og som nærmere beskrevet i våre personvernregler.

    Vær oppmerksom på at denne informasjonen (inkludert den opprinnelige og den påfølgende svaret) kan overføres til en server lokalisert i USA for beregninger og lagring. Hvis du ikke samtykker til denne bruken av dine personlige opplysninger, må du ikke sende dette skjemaet.

  • Send
Takk for at du kontakter 3M