3M Health Care
Moving-IAD-Prevention-Forward

Tar forebygging et skritt videre


 • Moving-IAD-Prevention-Forward

  Inkontinens assosiert dermatitt (IAD) utgjør en betydelig global helsefare og påvirker opptil 41% av sykehjemsbeboere og 35% av alle pasienter innen akuttomsorgen. (1,2)

  Tyve internasjonale eksperter har gått sammen for å gjennomgå manglende kunnskap innenfor IAD, og for å utvike beste praksis på dette området.

  Best Pracice Priciples gir en praktisk veiledning i vurdering, diagnostisering, kategorisering, forebygging og behandling av IAD.

  1. Nix D., Haugen V. (2010) Prevention and management of Incontinence-Associated Dermatitis. Drugs Aging 27 (6); 491-6.
  2. Gray M og Bartos S. Incontinence Associated Dermatitis in the Acute Care Setting: A Prospective Multi-site Epidemiologic Study. Presented at the 23rd Annual Meeting of the Wound Healing Society. 2013.

Be om Best Practice Principles • BARE FOR HELSEPERSONELL. Ved å gi oss informasjonen din, gir du 3M tillatelse til å kontakte deg med jevne mellomrom via e-post med produktinformasjon, markedsinformasjon og invitasjoner til å delta i forskningsstudier fra 3M. Vi vil bare bruke denne informasjonen til å svare på forespørsler og interesser fra deg, og som nærmere beskrevet i våre retningslinjer for personvern.

 • Send inn
Takk for din interesse.

Effektiv forebygging og behandling av IAD starter med økt oppmerksomhet blant helsepersonell.
LAST NED NÅ

ANDRE 3M-WEBSITES
bCom
Følg oss
Varemerkene oppført ovenfor tilhører 3M.
Bytt lokalisering
Norge - norsk