1. 3M Norge
 2. Health Care
 3. Alarm Fatigue
Health Care
Alarm fatigue: a work environment and patient safety issue

Fra ubehagelige alarmer til store kostnadsbesparelser

 

Fra ubehagelige alarmer til bedre håndtering av elektroder

 

Klikk her for å laste ned studien

Stopp lyden: Et kvalitetsforbedringsprosjekt for å redusere elektrokardiografiske forstyrrende alarmer

Alarmutmattelse/ -fatigue er en tilstand hvor helsepersonell blir overbelastet og desensibilisert av den konstante lyden av kliniske alarmer. Problemet med alarm fatigue er blitt så stort at ECRI-instituttet * har identifisert alarm fatigue som nummer én hva gjelder teknologisk fare hele fire år på rad.1-4

Fra juni 2009 til juni 2012 mottok Felleskommisjonen 98 alarmrelaterte hendelsesrapporter.5 80 av de resulterte i dødsfall av pasienter, 13 resulterte i permanent funksjonsfeil, og fem resulterte i ekstra omsorg eller forlenget sykehusopphold.

* Emergency Care Research Institute

 • Read about the cardiovascular care unit that significantly decreased its alarm signals

  Les hvordan en kardiovaskulær enhet reduserte alarmsignalene med 88% per dag

  En kvalitetsforbedringsprosess ble brukt som inneholdt eliminering av dupliserte alarmer, tilpassing av alarmer, endring av elektrokardiografiske elektroder daglig, og standardisering av hudpreparasjon.


Det er et spørsmål om å bruke riktig produkt til rett tid, med riktig opplæring

I en undersøkelse som ble avholdt ved AAMIs årlige møte og en amerikansk sammenslutning av kritiske omsorgssykepleiere (AACN), National Teaching Institute & Critical Care Exposition2 , fant de ut at 86% av deltakerne regelmessig opplever uakseptabel sporkvalitet (34% "av og til" Og 52% "ofte"). Hver dag blir millioner av biomediselle elektroder kastet bort på grunn av dårlig feilsøking, fjerning og utskifting av sporkvalitet på grunn av endring av kliniske behov, "fall off", feil og pasientkomfort relaterte utfordringer.

 • Bedre trening, mindre sløsing med ressurser

  Reduksjon av falske kliniske alarmer kan bidra til å redusere alarmmassen som oppleves av pleiepersonalet. 3M kan bidra til å feilsøke problemer som påvirker EKG-spor og trening i riktig elektrodeapplikasjon, slik at du kan redusere falske EKG-alarmer og få kvalitetsspor du leter etter.6,7

 • Vi kan elektroder
  Vi kan elektroder

  La oss hjelpe deg med å overvåke elektrodebruk på tvers av helsesektoren og støtte deg i standardisering og rasjonalisering av produkter for å redusere avfallet ytterligere.

  For å hjelpe til med å forbedre pasientreisen, sikrer vi at du har de riktige, kvalitets 3M™ Red Dot™ elektroder, til rett tid, for å møte alle dine overvåkingsbehov.


Referanser

1. ECRI Institute. Top 10 health technology hazards for 2012. Health Devices. 2011;40(11):1-17.
2. ECRI Institute. Top 10 health technology hazards for 2013. Health Devices. 2012;41(11):1-24.
3. ECRI Institute. Top 10 health technology hazards for 2014. Health Devices. 2013;42(11):1-15.
4. ECRI Institute. 2015 Top 10 Health Technology Hazards. https://www.ecri.org/Pages/2015-Hazards.aspx. Accessed June 1, 2015
5. Joint Commission. The Joint Commission sentinel event alert: medical device alarm safety in hospitals. http://www.jointcommission.org/sea_issue_50/. Accessed April 27, 2015.
6. Oster, Craig. Improving ECG trace quality. Biomedical Instrumentation & Technology 2000;34(3):219-22
7. UK NHS Trust 29/12/2016 Initial assessment of electrode performance following 3M programme offer