1. 3M Norge
 2. Health Care
 3. 3M™ Hudbeskyttelse og sårbehandling
Health Care
Amsterdam Canal

3M på EWMA, 3.–5. mai 2017

RAI Conference Centre, Amsterdam

Abonner på 3Ms nyhetsbrev fra EWMA, og møt oss på standen vår!

Skal du delta på EWMA-konferansen i år? Husk å stikke innom vår stand på plass 3D16. Her kan du se våre spennende nyheter innenfor hud- og sårpleie! Vi gleder oss til å vise deg det nyeste innen IAD- og sårbehandling. Kan du ikke komme? Du kan likevel melde deg på nyhetsbrevet nedenfor, og motta informasjon om nyheter fra 3M og vår deltagelse på EWMA, blant annet om IAD-behandling, revolusjonerende nye produktlanseringer og oppsummeringer av ekspertpanelets diskusjoner om trykksår.


Kan du ikke komme til EWMA?

Fyll ut skjemaet nedenfor, så kan du motta nyheter fra EWMA, blant annet nye produktlanseringer og oppsummeringer av ekspertpanelets diskusjoner om trykksår.

EWMA 2017

REGISTRER DEG, OG FÅ OPPDATERINGER

Alle feltene må fylles ut, med mindre de er merket som valgfrie.


 • Informasjonen du oppgir i kontaktskjemaet, brukes til å svare på henvendelsen din og som videre beskrevet i personvernerklæringen for Internett.

  Merk at denne informasjonen (inkludert originalen og påfølgende svar) kan overføres til en server i USA for markedsberegning og lagring. Hvis du ikke samtykker til denne bruken av din personlige informasjon, bør du avstå fra å benytte Kontaktskjemaet.

 • SEND INN
Thank you for contacting 3M.

Our goal is to respond to your request within 24 hours. Some questions, however, may need further investigation to provide you with an appropriate response.


Hud- og sårtilstander

 • Kompresjonsbehandling anses for å være standard behandlingsmåte for ødem i nedre ekstremiteter og venøse leggsår. Lindring av smerter og ubehag knyttet til venøse leggsår, og behandling av kroniske ødemer som kan forårsake slike sår, trenger ikke være komplisert hverken for dere eller for pasientene.

  3M har utviklet kompresjonsbehandlingen ved å framstille materialer som gjennom intelligent kompresjonsdynamikk gir komfortabel terapeutisk kompresjon til behandling av venøse leggsår.

  Simplifying leg ulcer management

 • Hudskader relatert til medisinske klebestoffer (MARSI) er rød, irritert hud som ofte oppstår når det medisinske klebestoffet fjernes. Dette forekommer i alle pleiesituasjoner og for alle aldersgrupper, og det kan ofte skyldes feil valg av medisinsk klebestoff, feil påføring eller feil ved fjerning. Dette medfører unødvendig smerte og kan svekke hudens integritet.

  3M har en imponerende historie med utvikling av medisinsk klebestoff, og derfor har vi en unik forståelse for hvordan klebestoffer fungerer sammen med huden. Denne kunnskapen bruker vi til å utvikle produkter som dekker pasientenes behov i moderne pleiesituasjoner, slik at vi reduserer risikoen for MARSI.

  Brosjyre om MARSI

 • Inkontinens assosiert dermatitt (IAD) er en smertefull og problematisk hudskade som skyldes kontakt med urin eller avføring. Dette er en vond opplevelse for pasienten, og det kan også øke risikoen for komplikasjoner.

  Et globalt ekspertpanel har konkludert med at systematisk hudpleie er viktig for å bevare hudens integritet hos pasienter med risiko for IAD.

  3M™ Cavilon™ hudbeskyttelsesprodukter, blant annet den nye og innovative 3M™ Cavilon™ Advanced hudbeskyttelse, er viktige elementer i den systematisk hudpleien som beskytter pasienten, også i tilfeller med moderat eller alvorlig IAD.

  Gode rutiner for IAD