1. Health Care Academy

Health Care Academy

3M Health Care Academy

Health Care kurs

Inspirerende læring som gir deg mer kunnskap.

Våre kurs

Læring utformet med tanke på deg

3M Health Care Academy er en ressurskanal for undervisning av helsepersonell og næringsmiddelfagfolk som ønsker å holde seg faglig oppdatert. Som medlem har du tilgang til et variert pedagogisk innhold på tvers av bransjens fagområder.

Ta anerkjente kurs og vær trygg på at alt akademiet tilbyr er produsert av 3Ms tekniske og kliniske industrispesialister.

3M Health Care Academy-programmet er utviklet for å tilby opplæring til helsepersonell. For å få mest mulig ut av innholdet i Health Care Academy anbefaler vi at du snakker med din lokale 3M-produktspesialist for å få tilgang til 3M Health Care Academy- Hvis du ikke er sikker på hvem din lokale 3M-representant er, eller hvis du vil ha tilgang til en testkode, kontakt oss for mer informasjon. Vi hjelper deg gjerne!

Hvis du ønsker å få et lite innblikk i Health Care Academy eLearning plattformen og noen korte instruksjoner til modulene, kan du se på denne videoen.
 

Finn ut mer

Hvis du ser etter praktisk trening for din avdeling eller trenger tilgang til våre online kurs, vennligst kontakt oss.


Velg ditt område

Hvor vil du gå?

Uansett hvor kompetent du er, har vi læringen som kan styrke deg. Utforsk ditt område bl.a. gjennom online læring og kurs som foregår i nærheten av deg.

Lær på din måte

Hold deg oppdatert

Vi deler vår kunnskap på måter som passer deg.

icons

Trenger du hjelp?

Hvis du har problemer med å få tilgang til 3M Health Care Academy, så er det hjelp å få. Brukerstøtte. Besøk vår supportside

ANDRE 3M-WEBSITES
bCom
Følg oss
Bytt lokalisering
Norge - norsk