1. Vanlige spørsmål
Trinn
webLoaded = "false" Loadclientside=No

Vanlige spørsmål

Vi har samlet svar på de vanligste spørsmålene om FUTURO™-produkter og deres bruk. Ser du ikke spørsmålet ditt nedenfor? Du må gjerne kontakte oss.


 • Stoffet på støttebandasjen min klistrer seg ikke så godt sammen lenger. Hva kan jeg gjøre?

  Det kan være at det bare trenger en god rengjøring. Snorer, lo og andre materialer fester seg på borrelåsflatene, og tetter dem slik at de ikke kan feste seg til hverandre. Start med å plukke ut noen biter som du ser sitter fast i materialet. Deretter kan du tørke forsiktig kroksiden med noe mykt, men fast, som f.eks. en tannbørste. Dette vil få krokene til å stå mer rett hvis de har blitt flate. Du kan bruke litt varmt vann og et mildt rengjøringsmiddel på tannbørstehodet og skrubbe hektesiden også. Disse trinnene burde føre til bedre sammenfesting. Hvis ikke, kan det hende at borrelåsmaterialet er gammelt eller skadet, og kanskje må byttes ut. Hvis det fremdeles ikke fester seg sammen etter at du har prøvd alle disse trinnene, kan du kontakte Kundeservice på 06384 for ytterligere hjelp.


 • Har FUTURO™ Støttebandasjer metall i seg?

  Ja, følgende FUTURO™ Støttebandasjer inneholder metall:

  FUTURO™ Active Knit knesstabilisator (holde)
  FUTURO™ Custom Fit Ankle Stabilizer (kabler og skivekomponent)
  FUTURO™ Energizing Wrist Support håndleddsstøtte (holde)
  FUTURO™ Sport hengslet knestøtte (hengsel)
  FUTURO™ Natt justerbar håndleddstøtte (holde)
  FUTURO™ Justerbar ryggstøtte (stropper)
  FUTURO™ Reversibel Håndleddstøtte med skinne (holde)
  FUTURO™ Sport justerbar knestøtte (holde)
  FUTURO™ Stabiliserende knestøtte (holde)
  FUTURO™ For Her Slim Silhouette knestøtte (holde)
  FUTURO™ Custom Fit Wrist Stabilizer (kabler og skivekomponent)
  FUTURO™ Deluxe håndleddsstøtte (holde)


 • Kan jeg bruke støtten min mens jeg sover?

  Våre støttebandasjer er bare designet for å brukes om dagen. De skal ikke brukes over natten, og du bør derfor fjerne dem før du går til sengs. Unntakene til dette er FUTURO™ Natt justerbar håndleddstøtte og FUTURO™ Natt Plantar Fasciitis støttebandasje. Begge er utviklet spesifikt for å brukes om natten, for å gjøre det lettere for folk med ledd- eller fotsmerter å sove.


 • Kan jeg bruke støtten min mens jeg svømmer?

  Vi anbefaler ikke å bruke en støttebandasje mens du svømmer, da dette kan redusere levetiden til produktmaterialet. Materialene kan også bli fulle av vann, og føre til at støtten ikke lenger passer leddet skikkelig.


 • Jeg er veldig allergisk mot lateks, men trenger å bruke en enkel støttebandasje (etter legens anbefaling). Kan du fortelle meg om produktene dine inneholder lateks?

  Hvis et FUTURO™-produkt inneholder lateks, så vil dette stå på produktsiden på nettstedet vårt, og på forsiden av produktpakken. Vi har mange produkter som IKKE er laget med naturlig gummilateks, så det er mange alternativer hvis du er allergisk mot lateks.

  Her er noen av de tilgjengelige hånd- og håndleddsproduktene våre:

  FUTURO™ Sport justerbar håndleddsstøtte
  FUTURO™ Precision Fit håndleddsstøtte
  FUTURO™ Reversibel Håndleddstøtte med skinne
  FUTURO™ Natt justerbar håndleddstøtte
  FUTURO™ Energizing Wrist Support håndleddsstøtte
  FUTURO™ Deluxe håndleddsstøtte
  FUTURO™ Custom Dial håndleddsstøtte
  FUTURO™ Energizing Support Glove støttehanske
  FUTURO™ Deluxe tommelstabilisator

  Gå til produktkatalogsiden vår for mer informasjon om disse produktene.


 • Kan jeg rengjøre støttebandasjen min hvis den blir skitten?

  Ja, du kan rengjøre FUTURO™ Støttebandasjer. Hvis støtten din har hengsler, må du fjerne dem først. Lukk deretter alle stropper og fester og vask for hånd med mild såpe i varmt (ikke glovarmt) vann. Skyll godt og lufttørk. IKKE bruk maskinvask, tørketrommel, tørrensning, tøymykner eller blekemiddel på støttebandasjen.

  For generelle rengjøringsinstruksjoner kan du gå til siden Stell av FUTURO™-produkter. Du kan også se på produktpakken og/eller de enkelte sidene på FUTURO™-nettsiden som viser instruksjoner spesifikt for hvert FUTURO-produkt.


 • Hvor lenge bør jeg bruke støttebandasjen?

  Dette er avhengig av din personlige preferanse. En generell anbefaling er at du bruker støttebandasjen under aktivitet og i én til to timer etterpå. Hvis det føles bedre å bruke den lenger, så er det helt greit. Vi anbefaler derimot ikke å bruke støttebandasjer mens du sover.


 • Jeg finner ikke enkelte av produktene dine i butikkene. Hvor kan jeg kjøpe dem?

  Alle produktsidene på nettstedet vårt har en link til forhandlere (Hvor kan jeg Kjøpe) som kan hjelpe deg med å finne både butikker og nettbutikker. Du kan også klikke på linken for Hvor kan jeg Kjøpe for å finne flere forhandlere. Amazon.com har også alle produktene våre, så du kan finne dem der. Hvis du fremdeles ikke finner produktet, kan du kontakte vår Kundeservice på 06384 og be om hjelp der.


 • Tilbyr dere garantier for støttebandasjene deres?

  3M garanterer at produktene våre vil være frie for defekter i materiale og utførelse når disse brukes i henhold til anvisningene på pakken. 3M gir ingen andre garantier, direkte eller indirekte, inkludert garantier om salgbarhet eller egnethet til et bestemt formål.

  Hvis dette produktet ikke er i samsvar med denne garantien, skal din eneste godtgjørelse og 3Ms eneste forpliktelse være at 3M erstatter 3M-produktet eller refunderer kjøpesummen når de mottar varen i retur sammen med kjøpskvittering og/eller kjøpsbevis. Ring, skriv eller send en e-post til 3M via nettstedet nedenfor for å finne ut hvordan du kan returnere produktet. Denne begrensede garantien dekker ikke produkter som utsettes for uhell, vanskjøtsel, misbruk eller naturkatastrofer. 3M VIL IKKE VÆRE ANSVARLIG FOR TAP ELLER SKADE SOM FØLGE AV DETTE 3M-PRODUKTET, ENTEN TAP ER DIREKTE, INDIREKTE, SPESIELL, TILFELDIG ELLER FØLGESMESSIG, UAVHENGIG AV DEN TEORETISKE TEORIEN SOM BLIR FREMHEVET, INKLUDERT GARANTI, KONTRAKT, VANSKJØTSEL ELLER OBJEKTIVT ANSVAR.


 • Hvor skal trykkputen plasseres på albuen?

  Når du skyver FUTURO™ Albuestøtte med trykkputer over albuen, må du plassere trykkputene slik at de hviler på toppen og undersiden (radial- og albubeinsiden) av underarmen, like under albuen.

  Hvis du trenger mer informasjon, kan du finne instruksjoner for bruk på alle FUTURO™-forpakninger, samt på enkelte produktsider på nettstedet.


 • Hvordan endrer jeg splinten i min reversible støttebandasje med skinne slik at den passer i den andre hånden min?

  Skyv splinten ut av lommen på FUTURO™ Justerbar vendbar håndleddsskinne. Hold splinten klar, roter selen og skyv splinten inn i motsatt sporåpning. Sett enden av splinten inn i lommen. Følg instruksjonene for bruk som fulgte med pakken.


 • Har du en neoprenfri knestøtte?

  Vi har flere neoprenfrie alternativer. Vi kan ikke anbefale en spesifikk støtte uten å vite skaden eller tilstanden. Et par alternativer er imidlertid FUTURO™ Comfort Lift knestøtte og FUTURO™ Stabiliserende knestøtte.

  Du kan også bruke produktsøkeren på nettsiden vår til å finne et alternativ for din spesifikke skade eller tilstand.


 • Knestøtten min passer, men er veldig stram. Jeg vet at støttebandasjen bør være stram for å gi kompresjon, men hvor stramt er for stramt? Kan du fortelle meg det?

  Du har rett, knestøtten er ment til å gi kompresjon, og bør derfor sitte stramt. Men hvis den skjærer inn i huden rundt kanten av bandasjen, bør du velge én størrelse større. Den skal helst sitte stramt, men komfortabelt.


ANDRE 3M-WEBSITES
bCom
Følg FUTURO™ Brand:
FUTURO er et varemerke for 3M.
Bytt lokalisering
Norge - norsk