Ekspertpanel

Møt panelet

Hos FUTURO™ Brand designer vi produkter for å gi kundene våre bedre livskvalitet. For å sikre at FUTURO™ Brand fortsetter å være én av de mest betrodde aktørene innenfor støttebandasjer, er alle produktene våre anbefalt av et ekspertpanel bestående av ingeniører og helsepersonell.
Disse ekspertene forsker på, utvikler og tester både eksisterende og nye produkter. De kombinerer det som blir erfart i praksis sammen med behovene til kundene samt sørger for at kun det beste når din lokale forhandler. Dette er nødvendig for å sikre at avansert intelligens, ideer og løsninger blir en del av vår innovative produktlinje. Alt med ett mål i tankene: å hjelpe deg med å leve livet til det fulle.


Ralph Buschbacher, M.D

Ekspert innen muskler og skjelett – Leder for FUTURO ekspertpanel

Dr. Ralph Buschbacher gir FUTURO™ ekspertpanelet verdifull innsikt om fysisk medisin i tillegg til å lede teamet.
Oppgaven til Dr. Buschbacher er blant annet å sørge for at teamet hans har moderne fasiliteter og ressurser til forske på, utvikle og teste nye materialer, teknologier og produkter, samt bringe erfaringene til alle medlemmene sammen. Dette gjør det mulig for FUTURO™ å tilby avanserte produkter av høy kvalitet som kundene forventer av oss.

 • Ralph Buschbacher

  Han er en forsker med mange publikasjoner som praktiserer medisin innen muskler og skjelett med fokus på yrkesmedisin. Dr. Buschbacher tilbyr FUTURO™ fordelene fra sin oppsamlede kunnskapserfaring. Denne kunnskapen inkluderer hvordan støttebandasjene kan bidra til å lindre symptomer på tilstander forårsaket av muskelsvakhet og leddlidelser.

  Hans kunnskap sikrer at alle FUTURO™ Støttebandasjer inneholder avansert medisinsk teknologi.

  Dr. Buschbacher fullførte sine studier for både sin lavere universitetsgrad og medisinske doktorgrad ved University of Virginia. Han ble valgt til Chief Resident i kandidatklassen sin ved Medical College of Virginia. Han er en produktiv forfatter, og har publisert over 50 manuskripter, 25 bokkapitler og 11 bøker om muskel- og skjelettmedisin. Han jobber for tiden med 8 bøker som omfatter hans spesialitet. Dr. Buschbacher jobbet i seks år som nyhetsbrevredaktør i Association of Academic Physiatrists og sitter i styret for Association of Academic Physiatrists.


Ryan Gaynor, PT, MS, ART

Fysioterapeut

Fordi mange av produktene våre brukes av personer som prøver å komme seg etter skader, er FUTURO™ heldig som har en sertifisert og dyktig fysioterapeut i FUTURO™-ekspertpanelet. Ryan Gaynor gir verdifull(e) innspill og innsikt som gjør produktene våre mer effektive og nyttige.

 • Ryan Gaynor

  Herr Gaynor er en fysioterapeut i Freedom Physical Therapy Services, S.C. i Milwaukee og arbeider i privat praksis med ortopediske tilstander med fokus på manuell terapi. Før sin nåværende stilling, tilbrakte han seks år på Methodist Hospital i Indianapolis, der han arbeidet med nasjonalt anerkjente kirurger ved Methodist Sports Medicine og fysioterapeuter fra Indiana University School of Medicine. Han jobbet for det meste med å behandle ortopediske skader, særlig innen arbeiderens kompensasjonssystem.

  Mens han var i Indianapolis, ble han en sertifisert leverandør av Active Release Techniques™ (ART)*, et håndteringssystem for bløtvevsskader som har fått bred anerkjennelse blant idrettsutøvere. Han jobbet med det profesjonelle amerikanske fotballaget Indianapolis Colts og kirurgen deres, Dr. Tom Klootwyk, som en ekspert på bløtvevsskader for å bidra med behandlingen av vanskelige tilfeller.

  Herr Gaynor er et medlem av American Physical Therapy Association.

  Han har en mastergrad i fysioterapi fra University of Indianapolis, hvor han også fikk bachelorgraden sin.

  *Active Release Techniques™ er et registrert varemerke som tilhører Active Release Techniques, LLC.


ANDRE 3M-WEBSITES
bCom
Følg FUTURO™ Brand:
FUTURO er et varemerke for 3M.
Bytt lokalisering
Norge - norsk