• FUTURO™ Knestøtte for sport med fuktkontroll.

  FUTURO™ Knestøtte for sport med fuktkontroll.

  Javier bruker FUTURO™ Knestøtte for sport med fuktkontroll under trening for å gi støtte til stive, svake eller skadde knær. Den er laget av sterke, bestandige materialer for å gi stabilitet, og har en avrundet utforming og presisjonsstropper som holder støtten på plass.

  Den unike kombinasjonen av neopren og Polartec® Power Stretch-RX®-materialer holder kneet varmt og smidig, samtidig som den frigjør overskuddsvarme og fuktighet.

 • FUTURO™ Sport knestropp med tilpasningsskive.

  FUTURO™ Sport knestropp med tilpasningsskive.

  Når han trener, bruker Javier FUTURO™ Sport knestropp med tilpasningsskive for å gi målrettet trykk på knesenen uten å øke trykket rundt hele benet.

  Den gir et mer nøyaktig press enn standard knestropper og har en justerbar stropp med borrelås med myke kanter for å gi personlig tilpassing og ytterligere komfort.

 • FUTURO™ vannavvisende håndleddsstøtte.

  FUTURO™ vannavvisende håndleddsstøtte.

  Javier anbefaler FUTURO™ vannavvisende håndleddsstøtte, spesielt for svømmere. Takket være de vannavvisende materialene og en lett, pustende design, gir den en stabiliserende støtte som fungerer godt i våte eller skitne omgivelser.

  Støttebandasjen er utformet med lavt snitt, slik at fingrene kan bevege seg fritt, mens den gir effektiv avlastning for håndleddssmerter som følge av forstuing, overbelastning eller symptomer på karpaltunnelsyndrom*.

  *Leger anbefaler ofte bruk av en stiv håndleddstøtte ved behandling av karpaltunnelsyndrom og andre smertefulle håndleddstilstander.

 • FUTURO™ Sport Deluxe ankelstabilisator.

  FUTURO™ Sport Deluxe ankelstabilisator.

  FUTURO™ Sport Deluxe ankelstabilisator anbefales av Javier for å gi styrke, beskyttelse og stiv støtte til stive, svake eller skadde ankler.ANDRE 3M-WEBSITES
bCom
Følg FUTURO™ Brand:
FUTURO er et varemerke for 3M.
Bytt lokalisering
Norge - norsk