• Vi har slått oss sammen med verdensmester i ITU-triatlon, Javier Gomez Noya, for å sette fokus på fordelene ved FUTURO™-merkets serie med kroppsstøtter og støttebandasjer.

  Siden 2006 har Javier vært én av de beste triatletene i verden, som fem ganger verdensmester i ITU-triatlon og olympisk sølvmedaljevinner under OL i London i 2012, sammen med mange andre titler han har oppnådd i løpet av karrieren.

  Han er en inspirerende person, som har studert for å bli ingeniør, men skiftet spor for å bli profesjonell idrettsutøver. Javier surfer, spiller gitar, bidrar til UNICEF og samarbeider med universitetet i Galicia for å oppmuntre ungdom innen idretten.

  Til tross for en alvorlig skade i albuen i 2015, sluttet aldri Javier å kjempe, og han kom sterkt tilbake i toppen for å vinne flere titler og bragder, noe som gjør ham til et ekte eksempel på FUTURO™-merkets lidenskap og evne til å hente seg inn. For målrettet, sterk knestøtte og komfort, bruker Javier et utvalg av FUTURO™-produkter for å få komforten, tilpasningen og kompresjonen han trenger under trening.


Facebook

Følg Facebook-siden til Javier for prøvelsene, utfordringene og triatlonene til en verdensmester.


 • Javier Gómez Noya Warming Up

  FUTURO – støtten du trenger for å strekke deg litt lenger

  For målrettet støtte og komfort, bruker Javier et utvalg av FUTURO™-produkter for å få tilpasningen og kompresjonen han trenger under trening.


Følg FUTURO™ Brand:
FUTURO er et varemerke for 3M.
Bytt lokalisering
Norge - norsk