Slik kjøper du 3M Dentalprodukter

Slik kjøper du 3M Dentalprodukter

Autoriserte 3M-forhandlere

Hjelp 3M med å beskytte både pasienter og tannleger

Vær oppmerksom på gråmarkedet og piratkopieringer, og iverksett tiltak for å unngå farene

Gråmarkeds- og forfalskede tannprodukter er alvorlige globale problemer, som stille har forfulgt tannleger rundt om i verden. 3M tar pasientsikkerhet ekstremt alvorlig, og ser det som vår plikt å opprettholde de høyeste mulige standardene for tannbehandling i møte med trusselen fra gråmarkedet og forfalskede varer.

En alvorlig trussel mot pasientsikkerheten

 • Hvordan det grå markedet setter helsen til tannpasienter i fare

  Hvordan det grå markedet setter helsen til tannpasienter i fare

  Ettersom e-handel vokser til å bli en stadig større innflytelse i dentalmarkedet, har vi samtidig fått et gråmarked, et begrep som vanligvis brukes til å beskrive import og salg av varer fra uautoriserte forhandlere. En økning i skruppelløse nettsteder som selger såkalte 3M Dentalprodukter har trådt inn i markedet med uautoriserte 3M-produkter.

  Disse dentalproduktene kan være vanskelige å skille fra de autentiske, og er ofte fristende å kjøpe på grunn av lavere priser i forhold til produkter som selges gjennom sikre forsyningskjeder. Ved å bruke produkter fremstilt i gråmarkedet, utsettes man for betydelige ulemper, herunder fare for produktfeil på grunn av feil oppbevaring, levering eller forfalskede utløpsdatoer, og ikke minst risikoen ved å bruke forfalskede produkter med dårlig kvalitet.


Satsing på pasientsikkerhet hos 3M

 • 3M har nulltoleranse for eventuelle aktiviteter som setter pasientsikkerheten og tannlegepraksisen i fare

  3M har nulltoleranse for eventuelle aktiviteter som setter pasientsikkerheten og tannlegepraksisen i fare

  3M har nulltoleranse i forhold til aktiviteter som setter pasientsikkerheten og tannlegepraksisen i fare. Vi har tiltak på plass for å hindre farene med gråmarkedet og forfalskninger, og for å beskytte kundene våre, inkludert:

  - Bruken av en sikret forsyningskjede (autorisert distribusjonskanal) for å selge og levere produktene, garanterer at tannlegene mottar ekte materialer og kvalitetsprodukter.

  - Den proaktive overvåkningen av uautoriserte salg, som brukes til å håndheve våre rettigheter gjennom juridiske og regulatoriske tiltak for å hindre ulovlige forhandlere.

  - Partnerskapet vårt med tannindustrien og samfunnet, som hjelper oss med å fremme en kultur der gråmarkedsføring og forfalskninger avvises og forebygges.


Du har muligheten til å sikre både din pasientbehandling og din klinikk.


 • Kundestøtte

  Har du spørsmål eller kommentarer til nettsidene eller produktene våre? Kontakt oss for kundestøtte på nett, eller via telefon

  Kontakt oss >

 • Slik kjøper du

  Vi leverer produktene våre gjennom autoriserte distributører. Når du kjøper fra dem, er du beskyttet av den sikrede forsyningskjeden vår.

  Finn ut mer >

 • Dentalprodukter

  Et stort utvalg av produkter som gjør livet ditt enklere

  Se produktspekteret vårt >

 • Prosedyrer

  3M Oral Care fremmer livslang munnhelse med innovative løsninger.

  Finn ut mer >