Success Simplified

Success Simplified i arbeidsdagen innen for indirekte restaureringer

Anbefalte praksiser innen protetikk

Forenkle arbeidsflyten innom protetikk

 • beste praksis

  Indirekte gjenoppbyggende prosedyrer er svært komplekse. De består av mange forskjellige trinn både i klinikken og laboratoriet, og hvert enkelt trinn involverer en rekke kliniske utfordringer. Dette er grunnen til at 3M har arbeidet med fem kliniske eksperter for å komme fram til en konsensus om anbefalte praksiser i prosedyrer for innsetting av tannproteser. Disse er basert på funnene i den nyeste vitenskapelige forskningen og personlig lang erfaring fra kliniske miljøer.

  Målsettingen vår er å gi deg, som kliniker, en orientering om indikasjonsspesifikke valg av kronematerialer og kliniske tips for vellykket og svært effektiv anvendelse, med null defekter som endelig mål.

  Resultatet er en forenklet prosedyre i sju trinn, som dekker hvert trinn fra valg av gjenoppbyggende dentalmateriale til vedlikehold, samlet i en brosjyre for å gi deg en forsmak på hva du kan forvente. Det gis inngående opplæring gjennom Success Simplified-bloggen, direktesendte nettseminarer, personlige forelesninger og arbeidsgrupper.

  Last ned brosjyren


De sju trinnene i indirekte arbeidsflyt

Hvert spesifikke trinn i prosedyren drøfter de viktigste alternativene, kriterier for valg og relevante faktorer i beslutningen(e) som skal tas.
Tanken er at tannlegen i det kliniske miljøet vil velge de individuelle faktorene for hvert enkelt tilfelle, som gir en tilfellespesifikk anbefalt dentalprotokoll.

Valg av dentalemateriale Stift og konus oppbygging Design av tannpreparat Midlertidige restaureringer Gjennomføring av dentalt avtrykk Dental sementering Vedlikehold

Møt de sertifiserte medlemmene av Success Simplified

Dette konseptet startet med et team av fem internasjonale eksperter, sammensatt av både klinikere og akademiske forskere. Sammen har de utviklet en enighet basert på de nyeste vitenskapelige funnene, men som også tar hensyn til utfordringene og begrensningene ved et moderne tannlegekontor.


Jan-Frederik Güth har stillingen som Assisterende direktør ved Institutt for tannproteser ved universitetssykehuset til Ludwig-Maximilian-universitetet i Munchen.
Han fikk sin doktorgrad i dentalmedisin i 2018 og kvalifiserende postdoktorforelesning («habilitering») i 2014 ved det samme universitetet.
I 2013 var han gjesteforsker ved University of South California (med Pascal Magne) og er en spesialist i feltet tannproteser (DGPro, Den tyske foreningen for proteselære) og implantatlære (særlig implantatproteser, DGI).
Hovedinteressen og forskningen hans fokuserer på digital avtrykksteknologi og arbeidsflyt, CAD/CAM, estetikk og protesematerialer.

Paulo Monteiro fikk doktorgraden sin i dentalmedisin ved Instituto Superior de Ciências da Saúde in Caparica (ISCSEM), Portugal.
Her utviklet han en lidenskap for estetiske tannpleie. I 2005 fullførte forfatteren postdoktorprogrammer i Estetikk og gjenoppbyggende tannpleie ved ISCSEM.
Han tok også en mastergrad i dentalmedisin ved samme institutt.
Han er en koordinator og professor ved etterutdanningsprogrammet Estetikk og gjenoppbyggende tannpleie ved Instituto Universitário Egas Moniz og har en eksklusiv tannlegepraksis i Lisboa som fokuserer på estetisk og kosmetisk tannbehandling.

Akit Patel ble uteksaminert fra Guy’s Hospital Dental Institute i 2002.
Deretter fullførte han et spesialistprogram i tannproteser ved UCL (University College London) Eastman Dental Hospital and Institute og fikk mastergraden i klinisk tannbehandling (faste og avtakbare tannproteser) i 2008 med utmerkelse og prisbelønning for klinisk og akademisk fremragende dyktighet.
Han ble i 2009 tildelt medlemskap for gjenoppyggende tannpleie ved Royal College of Surgeons i England.
Dr. Patel er spesialist i tannproteser og arbeider i en privat praksis som fokuserer på implantater, estetikk og gjenoppbyggende tannpleie.
Han er også en Clinical Senior Teaching Fellow ved UCL Eastman Dental Institute, foreleser ved Bristol University og en ITI Fellow.

Carlos Eduardo Sabrosa fikk sin DDS i 1992 fra State University of Rio de Janeiro Dental School (Brasil) og Clinical Advanced Graduate Studies (CAGS) i tannproteser fra Boston University Goldman School of Dental Medicine i 1996.
Han mottok Steven Gordon-prisen for forskning og klinisk praksis i 1995 og 1996, og Tylman-stipendet i 1993 fra American College of Prosthodontics.
Dr. Sabrosa fikk også sin MSD og DscD i tannproteser/biomaterialer fra Boston University Goldman School of Dental Medicine i 1997 og 1999, i denne rekkefølgen.
Han har en privat praksis som fokuserer på oral rehabilitering og implantatlære, i Leblon, Rio de Janeiro, Brasil, og er gjesteprofessor ved Instituto Universitário Egas Moniz i Portugal.

Stefan Vandeweghe fullførte studiene i tannpleie ved universitetet i Ghent i 2006 og spesialiserte seg deretter i oral implantatlære.
I 2010 tok han doktorgraden på avhandlingen «Factors affecting bone remodeling around surface-modified Southern Implants».
Fra 2010 til 2011 var dr. Vandeweghe postdoktorforsker ved universitetet i Malmö, Sverige, før han dro tilbake til Belgia for å åpne privat praksis sammen med sine kone, Charlotte.
I tillegg fortsatte han med forskningen ved universitetet i Ghent, hvor han ble professor og instituttleder ved Institutt for tannproteser i 2017.

 • Du er invitert til Brian Floss-bloggen

  Du er invitert til Brain Floss-bloggen

  Vi inviterer deg til å besøke Success Simplified-bloggen vår, der vi fortløpende deler kliniske tips og -triks, anbefalinger og nylig utarbeidede retningslinjer. Alle innlegg som publiseres på plattformen, følger grunnprinsippene definert av ekspertene våre: Det skal være enkelt, minimalt invasivt og kostnadseffektivt. Abonner på den månedlige bloggoppdateringen for å holde deg oppdatert med de siste nyhetene.

  Ta en titt, og abonner på bloggen


Vi presenterer 3M™ Impregum™ Super Quick Polyeter avtrykksmateriale
Vi presenterer 3M™ Impregum™ Super Quick Polyeter avtrykksmateriale

Impregum Super Quick avtrykksmateriale kombinerer den enestående ytelsen og påliteligheten til en polyeter med hurtigheten til en VPS.

 • Ny og forbedret formulering
 • Superrask tominutters herdetid
 • Betydelig forbedret smak og lukt

Finn ut mer om Impregum Super Quick Polyeter avtrykksmateriale

Bli med i de direktesendte Success Simplified-arrangementene våre

Du velger hvordan du vil lære. Liker du tanken på å se et direktesendt nettseminar med mulighet for å stille spørsmål til ekspertene? Bare registrer deg, len deg tilbake, slapp av og lær.

Foretrekker du heller dybdestudier med personlige forelesninger og arbeidsgrupper? Vi ser frem til å møte deg ved et av de direktesendte arrangementene våre.

 • Direktesendt nettseminar – 12. mai 2020

  Direktesendt nettseminar – 12. mai 2020

  I dette nettseminaret tar grunnleggende medlem, prof. dr. Stefan Vandeweghe deg gjennom alle de sju trinnene i Success Simplifieds indirekte dentalprosedyre ved å demonstrere dem på pasienter i operasjonssalen hans. Han veileder deg gjennom alle trinnene, fra materialvalg til å ta avtrykk og endelig dentalsementering og -vedlikehold, slik at du kan oppnå pålitelige sluttresultater.


Lukk  
 • Alle felter er obligatoriske, med mindre det er angitt som valgfrie

 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 • 3M takes your privacy seriously. 3M and its authorized third parties will use the information you provided in accordance with our Privacy Policy to send you communications which may include promotions, product information and service offers. Please be aware that this information may be stored on a server located in the U.S. If you do not consent to this use of your personal information, please do not use this system.

 • Submit

Takk skal du ha.

Skjemaet ditt ble sendt inn.
Last ned brosjyren

Vi beklager...

Det oppstod en feil under innsending. Prøv på nytt senere...

La oss holde kontakten

Vil du være sikker på ikke å gå glipp av siste nyheter fra 3M Oral Care? Abonner på nyhetsbrevet vårt og få informasjonen først.
Har du spørsmål til oss? Vi er alltid glad for å hjelpe! Bruk Kontakt oss-knappen, og vi vil ta kontakt med deg.