Enkel helt gjennom.

Enkel helt gjennom.

Vi har gjort post- og kjerneprosedyrer raskere, enklere og mer pålitelige enn noensinne, med en 4-trinns løsning som bruker nye RelyX™ Fiber Post 3D glassfiberstift.

LES KLINISK EVALUERING FRA DENTAL ADVISOR

Dagens mest avanserte stift- og konusløsning.

Med nye RelyX™ Fiber Post 3D Glassfiberpost

 • En enkel løsning for en kompleks prosedyre

  En enkel løsning for en kompleks prosedyre

  Post- og kjerne-prosedyrer – eller rotfyllinger, som de er mest kjent som – er svært komplekse restaureringer. Det er derfor vi utviklet 3M Post and Core-løsningen for synergi og enkelhet: disse produktene fungerer sammen for å hjelpe deg med å gjøre en lang historie kort. Med færre kliniske trinn, gjør 3M Post and Core Solution endodontisk restorative prosedyrer enklere for både deg og pasientene dine, uten å ofre pålitelighet. Så du kan få jobben gjort raskere. Alt dette, med bare fire produkter.

  Basert på over 700 postplasseringer, svarte 92 % av tannlegene at de var fornøyd eller svært fornøyd med den generelle ytelsen til systemet. Spesielt ble nye RelyX™ Fiber Post 3D Glass Fiber Post vurdert til å være utmerket for den enkle håndteringen, god estetikk og betydelig forbedret radiopasitet. Kombinert med vår klinisk beviste sement og enkle bulkrestorativ, blir det til en enkel, rask og pålitelig prosedyre – gang etter gang.

  Les klinisk evaluering fra The Dental Advisor


 • Gir den samme pålitelige, høye bindingsstyrken som adhesiv resinsement, uten at det er nødvendig med forbehandling. Den praktiske automix-sprøyten og endospissen gjør det mulig å applisere den ferdigblandede sementen direkte i rotkanalen, fra bunn til topp, helt blærefritt.

  Les mer (PDF, 968 kB)

  Se katalogen

 • Denne "next generation"-stiften har koronal 3D makroretensjon og mikroporøs overflate, som gir sterk binding til rotkanalen. Det gir utmerket radioopasitet for bedre posisjonskontroll og høy bøyestyrke, med lav risiko for rotfraktur.

  TIPS: Bruk de fargekodede, medfølgende borene våre for beste match ved behandling av rotkanalen.

  Les mer (PDF, 736 kB)

  Se katalogen

 • Gir en sikker binding av konusoppbyggingsmaterialet til stift og tannsubstans med bare én applisering – uten behov for ekstra primer. Adhesivet gir utmerket bindingsstyrke og pålitelighet, alt i et brukervennlig flaske med vippetopp for enhåndshåndtering.

  Finn ut mer

  Se katalogen

 • Bulk Fill-kompositter er utviklet for å gjøre posteriore restaureringer raskere og enklere! De unike optiske egenskapene og den forbedrede opasiteten gir deg enkel ett-trinns plasserings opptil 5 mm – uten at det går ut over de estetiske resultatene.

  Finn ut mer

  Se katalogen


Viktige fordeler med RelyX Fiber Post 3D

 • En enkel løsning for en kompleks prosedyre

  - Høyere mekanisk retensjon til konusoppbyggingsmaterialet, takket være koronale 3D makroretensjoner
  - Sterk binding til rotkanalen
  - Bedre kontroll over plassering av stiften på grunn av utmerket radiopasitet
  - Mer estetisk enn metallstifter

  Les klinisk evaluering fra The Dental Advisor>


 • Kundestøtte

  Har du spørsmål eller kommentarer til nettsidene eller produktene våre? Kontakt oss for kundestøtte på nett, eller via telefon

  Kontakt oss >

 • Slik kjøper du

  Vi leverer produktene våre gjennom autoriserte distributører. Når du kjøper fra dem, er du beskyttet av den sikrede forsyningskjeden vår.

  Finn ut mer >

 • Dentalprodukter

  Et stort utvalg av produkter som gjør livet ditt enklere

  Se produktspekteret vårt >

 • Prosedyrer

  3M Oral Care fremmer livslang munnhelse med innovative løsninger.

  Finn ut mer >