Avtrykksprosedyrer

Avtrykksprosedyrer

Se hvordan avtrykkprosedyren vår gir deg kontroll i alle trinnene

Utviklet for suksess, fra start til slutt.

 • 1. Retraksjon
  1. Retraksjon

  Et godt avtrykk begynner med å kontrollere vev og fuktighet. På grunn av den ekstra fine kapselspissen til 3M™ ESPEs™ Retraction  kan den astringente retraksjonspastaen appliseres nøyaktig der den hører hjemme – dypt nede i sulcus. Retraksjonspastaen er vevsvennlig og gir mindre risiko for blødning.

  3M™ ESPE™ Astringent Retraction Paste

 • 2. Sprøyte
  2. Sprøyte

  Restaureringer der nøyaktige marginer faller på plass. Med 3M™ ESPE™ intraorale sprøyter kan du applisere avtrykksmateriale akkurat der det trengs og få fremragende nøyaktige avtrykk.

  3M™ ESPE™ Intraorale sprøyter

 • 3. Avtrykk
  3. Avtrykk

  Avtrykksmaterialer i a-silikon og polyeter - utviklet for suksess. Velg Imprint™ 4 a-silikon eller Impregum™ Polyeter avtrykksmaterialer.

  Imprint™ 4 VPS avtrykksmateriale

  Impregum™ Polyeter avtrykksmaterialer


Flere løsninger for avtrykksprosedyrer

 • Automix gir bedre resultater.
  Automix gir bedre resultater.

  Gjør din arbeidsprosedyre mer effektiv, med den raskeste og minste automixeren. Pentamix™ 3 blandemaskin lager raskt en homogen og blærefri blanding. Pentamix™ Lite blandemaskin har et ergonomisk håndtak, som gjør at den er enkel å ta med seg fra rom til rom.

  Pentamix™ 3 blandemaskin

  Pentamix™ Lite blandemaskin

   

 • Hopp over skufflimet.
  Adhesiv er ikke nødvendig.

  Den unike utformingen av 3M™ ESPEs™ Directed Flow Impression Tray sikrer materialflyt, og reduserer slep/dragninger og distale lommer. Selv-retinerende strips eliminerer behovet for adhesiv.

  3M™ ESPE™ Directed Flow Impression Tray

 • Raskere midlertidige avtrykk.
  Raskere midlertidige avtrykk.

  Bruk av alginater er en tidkrevende arbeidsprosess med begrensede muligheter og ekstraarbeid som rengjøring. Ved isteden å bruke avtrykksmaterialet Imprint™ 4 Preliminary a-silikon og Pentamix™ blandemaskin går hele prosessen raskere, enklere og rensligere.

  Imprint™ 4 Preliminary a-silikon avtrykksmateriale

 • Raske og nøyaktige bittregistreringer.
  Raske og nøyaktige bittregistreringer.

  Imprint™ 4 Bite a-silikonmateriale for bittregistrering har gode flyteegenskaper og viskositet, passende arbeidstid og 60 sekunders herdetid. Flyter ikke ned i undersnitt eller interdentale områder. Høy endelig hardhet og lav fleksibilitet etter herding muliggjør enkel og rask trimming.

  Imprint™ 4 Bite a-silikonmateriale for bittregistrering


 • Kundestøtte

  Har du spørsmål eller kommentarer til nettsidene eller produktene våre? Kontakt oss for kundestøtte på nett, eller via telefon

  Kontakt oss >

 • Slik kjøper du

  Vi leverer produktene våre gjennom autoriserte distributører. Når du kjøper fra dem, er du beskyttet av den sikrede forsyningskjeden vår.

  Finn ut mer >

 • Dentalprodukter

  Et stort utvalg av produkter som gjør livet ditt enklere

  Se produktspekteret vårt >

 • Prosedyrer

  3M Oral Care fremmer livslang munnhelse med innovative løsninger.

  Finn ut mer >