Team av tannleger
Forskningen bak smittevern

3M kan hjelpa deg med produkter, fra åndredrettsvern , barriereprodukter for beskyttelse av din hud samt steriliseringskontroll som beskytter ditt team og dine pasienter.

Trygg arbeidsdag

Nå mere enn noensinne har pasienter og tannhelsepersonale blitt mer oppmerksom på risiko som forårsakes av bakterier, virus og skadelige kontamineringar. Gjennom mange år har 3M bidratt med beskyttelse mot infeksjon for helsepersonell over hele verlden. Når du kommer igang med ditt daglige arbeide på klinikken igjen, kan vi hjelpe deg med produkter,som forhindrer krysskontaminering – viktigst – å gi trygghet til ditt personale og dine pasienter

Når du starter opp klinikken til normal viersomhet igjen, kan 3M støtte deg – ikke bare som leverandør av sikre løsninger innenfor smittforebyggende tiltak, men også med tilbud om målrettet opplæring for god tannhelse for alle. Les mer om våre tilbud, spørsmål og svar vedrørende Covid-19 og dentale smittevernutstyr PPE og andre måter for å forhindre krysskontaminering på din klinikk .

Dine pasienter er i gode hender – dine. Du kan stole på vår forskning som leverer sikre løsninger: Egenutviklede filter som går lett å puste igjennom. Forebyggende hudbeskyttelse som reduserer eventuel skade på huden, på grunn av langvarig anvendelse av smittevernutstyr. Indikatorer som gir et umiddelbart svar på at steriliseringen er gjennomført. Dette er vitenskapen innenfor smitteforebyggelse.


Smittforebyggende løsninger for tannhelsepersonale.

Instrumenter, hender, overflater….. du vet hvor viktigt det er å stoppe mikroorganismer fra å spres til alle berøringspunkter på din klinik. Personlig beskyttelse og sterilisering hjelper til å forhindre krysskontaminering og hjelper til med å redusere risikoen for deg og ditt personale for å utsettes for patogene bakterier .

 • Ditt personale utfører pasientbehandling. 3M hjelper deg og bestreber seg etter å tilby ditt personale komfortable og sikre beskyttelsesprodukter. Les mere om våre munnbind og åndredrettsvern og vitenskapen bak sikkerheten.

 • God passform og tilslutning av åndredrettsvern (FFRs), er nødvendig for å oppnå den forventede og effektive beskyttelse og den korrekte tilpassningen hjelper til å sikre at den luften som innåndes passerer gjennom beskyttelses filteret. Alt som påvirker beskyttelsesmaterialets passform negativt leder til en dårligere beskyttelse. Visse av 3M´s beskyttelsesprodukter kan beskytte huden uten å påvirke passformen på åndredrettvern.

 • Sikker sterilisering er mere enn bare dokumentasjon. Det er fremforalt sikkerheten for at dine instrumenter har blitt korrekt steriliserte. Det gir en mulighet for å redusere den tiden det tar å få en kritisk informasjon om steriliseringsprosessen .Og det er denne sikkerheten dette gir ved å følge en optimal arbeidsgang for å forebygge smittespreding.


Vi er her for å hjelpe deg

3M vil hjelpe deg i situasjonen med Covid-19 og å komme tilbake til den normale hverdagen. Kontakt vårt kundeservice team eller våre selgere med dine spørsmål vedrørende produkter, opplæring ,eller tekniske spørsmål.


Video

 • Merk: FFP2 tilsvarer europeisk N95.


 • Kontakt oss direkte med dine spørsmål. Vi hjelper deg gjerne.

 • Vi holder deg regelmessig oppdatert om opplæring, webinarer og andre saker i vår dentale produktportefølje fra avtrykk til forebyggende tannhelse

 • I Europa selger og leverer vi våre produkter kun gjennom autoriserte forhandlere. Når du kjøper hos dem, beskyttes du av våre sikrede leveransekjeder . Du har mulighet til å beskytte din klinikk og dine pasienter – kjøp bare hos de forhandlere , som du finner nedenfor.


 • 3M Dental Blog Brain Floss

  3M Brain Floss Blog

  Besøk vår blogg med innlegg fra vårt globale 3M Oral Care-team.