Utdanning

Utdanning

3M Health Care Academy™ opplæringsprogrammer

Tannhelseutdanning og CE


3M Health Care Academy setter deg i forbindelse med et globalt fellesskap av forskere og helsepersonell innen munnhygiene, infeksjonsforebygging, helseinformasjonssystemer og mange flere.


 • Registrer deg for et munnhygiene-webinar

  Disse informative presentasjonene gir deg detaljert, engasjerende informasjon om de siste munnhygieneproduktene og -behandlingene som er tilgjengelige for tannleger.

 • Læringssenter online

  Lær om de nye, banebrytende dentalproduktene og -teknikkene i vårt Læringssenter online, med multimediabiblioteket med opplæringer. Opplæringene våre inkluderer 3D-animasjoner som hjelper deg med å forstå funksjonene, fordeler og kliniske anvendelser for 3M Oral Care-produktene bedre. Søk i 3M Health Care Academy™ etter gratis dentalwebinarer, praktiske seminarer og produktopplæringer, og opptjen CE-kreditter på nettet. Alle webinarer og opplæringsprogrammer er gratis.

 • Kundestøtte

  Har du spørsmål eller kommentarer til nettsidene eller produktene våre? Kontakt oss for kundestøtte på nett, eller via telefon

  Kontakt oss >

 • Slik kjøper du

  Vi leverer produktene våre gjennom autoriserte distributører. Når du kjøper fra dem, er du beskyttet av den sikrede forsyningskjeden vår.

  Finn ut mer >

 • Dentalprodukter

  Et stort utvalg av produkter som gjør livet ditt enklere

  Se produktspekteret vårt >

 • Prosedyrer

  3M Oral Care fremmer livslang munnhelse med innovative løsninger.

  Finn ut mer >