3M™ Wrap Film Series 1380 – folien som montører har bedt om

Grafiske montører er alltid på utkikk etter en folie som er enklere å påføre, spesielt i vanskelige fordypninger og der løftemotstand er kritisk. 3M lyttet til tilbakemeldinger og lanserte i fjor neste generasjons folier for foliering av kjøretøy – 3M Wrap Film Series 1380.

Dette revolusjonerende produktet bygger videre på suksessen med 3M™ Wrap Film 1080 og kan by på alle fordelene til forgjengeren og mye mer. 3M Wrap Film Series 1380 kan spesielt skilte med fremragende formbarhet, noe som gjør at den kan brukes på de vanskeligste fordypninger, uten behov for skjæring.

3Ms tillit til produktet er åpenbar, med tilbudet om en «løftemotstandsgaranti» som en del av 3M™ MCS™-garantiplanen, noe som gir montører og kundene deres den nødvendige tryggheten.

3M lanserte nylig 11 nye farger, inkludert Gloss Navy Metallic blå, Gloss Sapphire grønn metallisk og matt svart metallisk – 3M leder an i forbrukertrender.

Nye farger fra 3M Wrap Film Series 1380

Nye farger fra 3M Wrap Film Series 1380

Om 3M Wrap Film Series 1380

For 3M Wrap Film Series 1380 er mange innovasjoner som forbedrer produktiviteten, tatt i bruk, inkludert limteknologien 3M Micro Comply™ for påføring uten bobler og usynlige luftekanaler på folieoverflaten som gir et imponerende og likt utseende på kjøretøyet. I tillegg bruker denne neste generasjons folien et innovativt nytt lim, basert på 3M™ Controltac™-teknologien, som gir klebing med svært lav vedheft. Dette gjør at folien kan skyves raskt og replasseres enkelt, noe som er spesielt nyttig hvis det bare er én montør.

Finn ut mer om 3M Wrap Film Series 1380


Videoer av 3M Wrap Film Series 1380