3M™ Rens for matt folie

3M™ rens for matt folie

En effektiv måte å rense og bevare en matt folie på

Bilfolie-spesialister vet så altfor godt hvordan smuss, støv og regnmerker kan gjøre det vanskelig å bevare en matt foliefinish på en bil. Biler med matt film må stelles jevnlig for å bevare en flott finish. Med rensemidlene som har vært på markedet hittil, har bilfolie-spesialistene risikert å ødelegge vinylfilmoverflaten og miste den matte finishen.

3M™ Rens for matt folie er en unik formel utviklet av 3M for profesjonelle brukere, til skånsom og effektiv rensing av matt film, som bevarer den matte finishen.

3M™ Rens for matt folie er enkel å bruke, og leveres som flytende rensemiddel i en 750 ml flaske. Du trenger bare å helle en liten mengde av vesken på en Scotch-Brite™ High Performance Cloth (eller tilsvarende klut) og fjerne smusset med sirkelbevegelser. Ved kraftigere tilsmussing, for eksempel regnflekker, anbefaler vi at du bruker en fuktet Scotch-Brite™ Easy Eraser svamp. Hell en liten mengde rensemiddel på svampen, og bruk lett trykk for å fjerne smusset. Etter rensingen tørker du av overflaten med en våt klut for å fjerne rensemiddelet fra filmen, og deretter bruker du en tørr klut for å tørke overflaten.

Så enkelt er det.


Videoer

Finn ut mer om fordelene 3M Rens for matt folie.